Debrecenben miért mennek ilyen borzalmasan lassan a villamosok?
Ti ilyen alternatív valóságban éltek? Mint aki szerint Debrecenben mindenki köszön az utcán?
A legtöbb helyen nem mennek lassan, legfeljebb a sétálóutcán, de ott nem mehet ötvennel, mert óránként elcsapna egy hülye gyalogost vagy egy méghülyébb kerékpárost.
#6 Azért írtam ki a kérdést, mert most voltam Debrecenben, és sok helyen borzalmasan lassan mennek, saját tapasztalat.
Ha te debreceni vagy, akkor lehet, hogy nem tűnik fel, de egy budapesti villamosozás után egyértelmű lenne.
#5 Ez arra nem válasz, hogy pl. az Egyetem megállóba beérés előtt pl. minek kell szinte állóra lefékezni, majd újra gyorsítani kicsit, hogy egyáltalán be tudjon csorogni a megállóba.
"most voltam Debrecenben, és sok helyen borzalmasan lassan mennek, saját tapasztalat."
Egy-két villamosozásból vonsz le általános "tapasztalatot"?
"az Egyetem megállóba beérés előtt pl. minek kell szinte állóra lefékezni"
Mert mondjuk van egy forgalmas gyalogátkelőhely, meg egy forgalmas utcatorkolat.
#8 Ahányszor villamosoztam, MINDIG így volt.
Gondoltam, hogy ennek van valami konkrét, érthető oka, pl. pályahibák vagy valamilyen helyi DKV-s szabályozás egy korábbi baleset miatt.
De úgy tűnik, itt értelmes válaszokat nem lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!