Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Debrecenben miért mennek...

Debrecenben miért mennek ilyen borzalmasan lassan a villamosok?

Figyelt kérdés
Ráadásul a megállók előtt szinte állóra fékeznek, még akkor is, ha semmilyen lámpa, zebra stb. nincs a megálló előtt, ami ezt indokolná.

2024. ápr. 20. 22:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
22%
Mert szarok a sinek es nyomorekok a vezetok...
2024. ápr. 20. 22:34
 2/23 anonim ***** válasza:
70%
Biztos nagyon szeretik a vezetők indok nélkül állóra fékezni a járművet, hát persze.
2024. ápr. 20. 23:33
 3/23 anonim ***** válasza:
18%
Mert ha gyorsan mennének, akkor az lenne a bajod...
2024. ápr. 20. 23:53
 4/23 anonim ***** válasza:
6%
Mert a mucsai budosbunkok nem tudjak, milyen az igazi villamos.
2024. ápr. 20. 23:58
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert elcseszett forgalomszabályozás van, extrém hosszú fázisidejű jelzőlámpákkal, emiatt mindig sokat kell várakozniuk!
2024. ápr. 21. 01:00
 6/23 anonim ***** válasza:
35%

Ti ilyen alternatív valóságban éltek? Mint aki szerint Debrecenben mindenki köszön az utcán?

A legtöbb helyen nem mennek lassan, legfeljebb a sétálóutcán, de ott nem mehet ötvennel, mert óránként elcsapna egy hülye gyalogost vagy egy méghülyébb kerékpárost.

2024. ápr. 21. 09:54
 7/23 A kérdező kommentje:

#6 Azért írtam ki a kérdést, mert most voltam Debrecenben, és sok helyen borzalmasan lassan mennek, saját tapasztalat.

Ha te debreceni vagy, akkor lehet, hogy nem tűnik fel, de egy budapesti villamosozás után egyértelmű lenne.

#5 Ez arra nem válasz, hogy pl. az Egyetem megállóba beérés előtt pl. minek kell szinte állóra lefékezni, majd újra gyorsítani kicsit, hogy egyáltalán be tudjon csorogni a megállóba.

2024. ápr. 21. 11:03
 8/23 anonim ***** válasza:
35%

"most voltam Debrecenben, és sok helyen borzalmasan lassan mennek, saját tapasztalat."

Egy-két villamosozásból vonsz le általános "tapasztalatot"?

"az Egyetem megállóba beérés előtt pl. minek kell szinte állóra lefékezni"

Mert mondjuk van egy forgalmas gyalogátkelőhely, meg egy forgalmas utcatorkolat.

2024. ápr. 21. 11:09
 9/23 A kérdező kommentje:

#8 Ahányszor villamosoztam, MINDIG így volt.

Gondoltam, hogy ennek van valami konkrét, érthető oka, pl. pályahibák vagy valamilyen helyi DKV-s szabályozás egy korábbi baleset miatt.

De úgy tűnik, itt értelmes válaszokat nem lehet kapni.

2024. ápr. 21. 12:02
 10/23 anonim ***** válasza:
71%
Lehet, hogy a DKV panaszkezelesenek kellene irnod. En is emaileztem mar veluk, bar hoztak a szokasos keleti bunko leereszkedo konzi fideSSnyik modort ahelyett, hogy elismertek volna a hibat.
2024. ápr. 21. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!