Ukrajnába miért nincs jelenleg vonat?
Gondoltam , hogy előkerül egy “ háborús “kretén.. az utolsó vasamat feltettem volna rá😂…
Az , hogy háború , nem ok arra , hogy megálljon az élet.. kocsival most is átlehet menni oda-vissza, akkor nem értem , hogy vonat mit számít
A jegy.mav.hu-n nyolc vonatot is találtam Záhony és Csap között, közte a Latorca IC-t és a Hortobágy EC-t is.
Elvileg ugyanezeket kellene kínálnia az alkalmazásnak is, de nem lepne meg, ha nem teljesen ugyanúgy működnénenek. Vonat mindenesetre van, a Latorca elmegy egészen Munkácsig, a Hortobágy EC ukrán kocsijaira meg egészen Kijevig lehet jegyet venni.
Egyébként Ukrajnán belül is vannak vonatok még a háború alatt is (valahogy érkeznie kell Záhonyba a menekülteknek), viszonylag közel a fronthoz is el lehet jutni, mint ahogy ebben a videóban is tették: https://www.youtube.com/watch?v=RBN9s4CecOY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!