Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ukrajnába miért nincs jelenleg...

Ukrajnába miért nincs jelenleg vonat?

Figyelt kérdés
Hivatalos applikacion, online csak Záhonyig kínál jegyet.
márc. 29. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
na vajon miért, agyalágyult barátom
márc. 29. 20:42
 2/9 A kérdező kommentje:

Gondoltam , hogy előkerül egy “ háborús “kretén.. az utolsó vasamat feltettem volna rá😂…

Az , hogy háború , nem ok arra , hogy megálljon az élet.. kocsival most is átlehet menni oda-vissza, akkor nem értem , hogy vonat mit számít

márc. 29. 20:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A jegy.mav.hu-n nyolc vonatot is találtam Záhony és Csap között, közte a Latorca IC-t és a Hortobágy EC-t is.

Elvileg ugyanezeket kellene kínálnia az alkalmazásnak is, de nem lepne meg, ha nem teljesen ugyanúgy működnénenek. Vonat mindenesetre van, a Latorca elmegy egészen Munkácsig, a Hortobágy EC ukrán kocsijaira meg egészen Kijevig lehet jegyet venni.

Egyébként Ukrajnán belül is vannak vonatok még a háború alatt is (valahogy érkeznie kell Záhonyba a menekülteknek), viszonylag közel a fronthoz is el lehet jutni, mint ahogy ebben a videóban is tették: https://www.youtube.com/watch?v=RBN9s4CecOY

márc. 29. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Az még oké, de miért nincs a Krímbe? Mindjárt itt a nyár, magyarok tömegei mennének a csodás szépségű tengerpartra üdülni. Mi a franc van itt, valamiről lemaradtam?
márc. 29. 21:08
 5/9 anonim ***** válasza:
24%
Lehet, hogy nem jo feluleten nezed a nemzetkozi vonatokat...
márc. 29. 21:10
 6/9 A kérdező kommentje:
3as köszi a részletes választ! Már sejtem mi lehetett a gond.. én egészen Ungvárig kerestem jegyet. Olyan opciót meg nem talált. Köszi a segítséget.
márc. 30. 06:23
 7/9 anonim válasza:
0%
Ukrajnában más a nyomtáv.
márc. 30. 20:02
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ami eddig sem volt olyan probléma, amit a vasutak ne tudtak volna kezelni
márc. 30. 20:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden este indul vonat a Keletiből Kijevbe átszállás nélkül.Szolnokig szoktam vele menni.Elvirán nézd.
márc. 30. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!