Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tudnátok segíteni hogy van...

Tudnátok segíteni hogy van most a tömegközlekedéssel való reptérre kijutás?

Figyelt kérdés
Nem voltam alapvetően sem még a budapesti reptéren, de most az országbérletes változások miatt nem tudom pontosan eldönteni hogyan is van, Azt láttam, hogy a 100E buszra kell váltani ilyen reptéri buszjegyet, de országbérlettel a 200E-re is kell? Van valami változás ebben? Hogyan lehet a legköltséghatékonyabban eljutni pl. Kelenföld v.á.-ról a reptérre? A lehetőségeket nekem is feldobja a Google maps csak nem tudom melyikre mennyit kellene most országbérleten kívül ráfizetni vagy van-e amire nem is kell pluszba fizetni?

2024. márc. 28. 15:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
200E-re nem kell külön jegy sem országbérlettel, sem Budapest bérlettel.
2024. márc. 28. 16:09
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Javaslom, hogy töltsd le a telefonodra a Budapest Go alkalmazást.

Abban tudsz nézni jegyeket is ha kell...

2024. márc. 28. 17:08
 3/12 anonim válasza:
23%

Kelenföldről metróval Kálvin tér, ott átszállsz másik metróra, Kőbánya Kispestig. Ott 200E.

Ha nincs bérleted, egy átszállójeggyel megoldható.

2024. márc. 28. 17:48
 4/12 anonim ***** válasza:
46%
Ennél lényegesen egyszerűbb és gyorsabb is Kelenföldről Kőbánya-Kispestig Martonvásári vagy székesfehérvári vonattal menni, ott leszállva pedig fog jönni nem sok időn belül olyan személy vagy gyorsvonat, esetleg zónázó, pl Monorra, ami Ferihegyen is megáll...
2024. márc. 28. 17:52
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
A reptérnél nincsen vonatmegálló. Ami van, az a régi 1-es terminálnál van.
2024. márc. 28. 18:00
 6/12 anonim ***** válasza:
19%

#5 És ? Szerinted nincs lába, hogy egyből a repülőre kelljen átesnie a vonatról? Annyit tud sétálni bárki!

-.-

2024. márc. 28. 18:05
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
#6 ugyan hol? Nincs normális járda. És olyan távolságra csomagokkal akkor sem szívesen sétálna senki, ha lenne hol.
2024. márc. 28. 18:39
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

Te miről beszélsz, ember? Ezek szerint, életedben nem jártál még azon a környéken.

2024. márc. 28. 18:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehetőségek:

Kelenföld - M4 - M3 - 200E

Kelenföld - vonat (Kökire) - 200E

Kelenföld - vonat (Kökire) - vonat (Ferihegy vmh.-ig) - 200E

Mindegyik abszolválható a bérlettel.

Ferihegy vmh. és a 2-es terminál között nincs értelme gyalogolni, mert egyrészt Vecsésnél elfogy a járda, onnantól nettó életveszély és szabálytalan a séta, valamint meglehetősen messze is van. A megoldás minden esetben a 200E busz, ami napközben 10 percenként jár.

2024. márc. 28. 20:10
 10/12 anonim ***** válasza:
92%
Van kerékpárút, tehát azon lehet sétálni szabályosan, de 5 km, ami azért nem kevés. Főleg azzal együtt, hogy a reptéren is kell majd gyalogolni nem keveset.
2024. márc. 28. 20:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!