A BudapestGo nem tud vonattal utazást tervezni. Miért?
Ugye látod az alkalmazás nevében azt, hogy Budapest??? Miért kéne neked Ceglédre utat terveznie?
(Amúgy sem értem ezt az útvonaltervezős marhaságot, ennyire életképtelen mindenki, hogy nem tudja megnézni a vonatot, és külön hozzá az állomásra a tömegközlekedést, egyben kellenének a háztól házig instrukciók?)
A BudapestGo nem csak Budapestet ismeri, hanem az agglomerációt is. Eddig probléma nélkül elnavigált engem vonattal is bárhova Budapest körül, csak mostanában nem működik.
Másrészt nem vagyok életképtelen, hanem praktikusabb, és gyorsabb egy applikációban megnézni, hogy melyik a leggyorsabb útvonal (nem is feltétlen háztól házig) 2 csomópont között.
"A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közölte, hogy a BudapestGo alkalmazásban március 15-étől ideiglenesen nem lesznek elérhetőek sem menetrendi adatok, sem útvonaltervezés a MÁV egyes vonataira."
Oh, erről a közleményről lemaradtam.
Köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!