Mennyire biztonságos Göncz Árpád vkp. este?
Figyelt kérdés
Kell majd valamikor arra járnak ésténként (leginkább hétvégém, szombati napokon, jövő héten pl) kell majd menjek onnan egy távolsági busszal és nem tudom tudok-e ott pl várakozni egy 10-15percet és ha igen holmárc. 9. 10:40
1/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire vagy felkészült.
2/11 A kérdező kommentje:
Értelemes kérdéseket vártam, ezzel nem sokat tudok kezdeni… Ha kifejtenéd azt nagyon megköszönném
márc. 9. 10:46
3/11 anonim válasza:
Ha nem az úttesten álldogálsz, akkor elég biztonságos.
4/11 anonim válasza:
Menj a rendőrpalota elé, ott nyugalomra lelhetsz.
5/11 A kérdező kommentje:
#3 az aluljáró?
márc. 9. 10:57
6/11 anonim válasza:
Szerintem nem rosszabb, mint bármelyik másik környék.
8/11 anonim válasza:
"Értelemes kérdéseket vártam" - én eddig azt hittem, válaszokat...
9/11 anonim válasza:
Az autóbusz állomás várótermében várakozhatsz biztonságosan. Oda nem engednek be csövest, azaz ha betéved kitessékelik. Amíg közlekednek buszok az nyitva van, általában 4-24-ig.
10/11 Hintalow válasza:
A volán indulás az agora irodaház komplexumnál van, 0-24 portaszolgálat, abszolút nem gázos hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!