Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Elvirán jegyvásárlási hiba?!

Elvirán jegyvásárlási hiba?!

Figyelt kérdés
Megvettem a jegyem Németországból Törökszentmiklósig. De ahol át kell szállni a másik vonatra hogy eljussak Miklosig, arra nem kaptam meg a jegyem?! Csak Kelenföldig kaptam meg a jegyet pedig Törökszentmiklósig vásároltam....
febr. 28. 11:56
 1/5 A kérdező kommentje:
A hely jegyekkel megvannak a vonatok. Kelenföldtől személyvonat lenne és mégegy átszállással IR CÍVIS INTERRÉGIÓ. Tehát ezt a két jegyet nem mutatja a navigáció.
febr. 28. 12:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Applicióban úgy van írva hogy:

Menetjegy : X Németországból- Törökszentmiklós

(A hely jegyeket mutatja csak, ami Kelenföldig van)

febr. 28. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jobbra, balra lehet húzni a jegyet, úgy lépsz a másik jegyre.
febr. 28. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egész pontosan milyen utazásra váltottál jegyet? Németország-Törökszentmiklós menetjegy pipa, ha jól látom. A helyjegy pedig Németország-Kelenföld, azért, mert ez a szakasz helyjegyköteles. Utána a Kelenföld-KöKi és a KöKi-Törökszentmiklós vonatokra már nem kell helyjegy, csak menetjegy, de azt kombinálva tartalmazza a menetjegy rész.
febr. 28. 15:46
 5/5 A kérdező kommentje:
4: köszönöm !! :)
febr. 28. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!