Hogyan működik az emeletes kiss motorvonatokon az üléshelyfoglaltság-jelző rendszer?
A monitoron mindig mutatja a kocsi aktuális foglaltságát. Ezt hogyan tudják mérni? Én arra gondolok, hogy súlyérzékelők vannak az ülésben, de kíváncsi vagyok, más mit gondol erről.
Valaki tudja?
9
Te valamit félreértettél, ha tényleg van is ott erről szó.
Én rendszeresen ilyen vonattal járok haza munkából, és erre a vonatra nem lehetséges helyjegyet vásárolni. (Nekem még jegyem sincs, csak igazolványom.)
És a kocsi egyes részeinek utastelítettségét mégis fel tudja mérni, és ki tudja jelezni az erre szolgáló szerkezet.
De a szerelvény típusa a lényeg, mert ezt kérdezte a kérdező. Más típuson pedig egyszerűen nincs ilyen kijelző, szóval innentől már biztos, hogy nem sikerült megértened a kérdést.
Ezen a típuson az ajtó mellett van egy kijelző, ami mutatja a kocsi egyes részeinek kihasználtságát. Erről szól a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!