Ha veszek 1 jegyet hol látom, hogy vonathoz kötött vagy sem?
Budapest keletiből a mai napra szeretnék vásárolni egy teljesárú jegyet gyorsvonati részre.
A pontos vonatot nem tudom, ezért olyan jegyet szeretnék, ami a mai napra jó.
Megvenném esetleg délután 2től de ha azt nem érem el felszállhatok vele a 3, 4, 5 , 6 órásira. Úgy tudom van ilyen opció, viszont beírtam az elvira alkalmazásba és adott ki ajánlatot 3410 Ft-ért amin ez áll:
X nem vonathoz kötött
(pipa) visszaváltható
X helyfoglalást nem tartalmaz
Itt most az X mit tartalmaz a nem vonathoz kötöttnél? Nekem pont az kellene hogy teljesüljön az a feltétel, hogy nem vonathoz kötött, ergo amit elérek azzal menni
Viszont a helyfoglalást nem tartalmaz az is "X" aminek pipa kellene hogy legyen, mivel nem tartalmaz. Tehát nála az "X" azt jelenti, hogy teljesül? miszerint nem vonathoz kötött és helyfoglalást sem tartalmaz .
Ez kellene nekem is. Csak nem látom azt hogy du2től meddig érvényes az új elvirán. Lehet hogy csak a vásárlást követően mutatja?
A máv appban sikerült megvennem.
ott mutatja az érvényességet is az új elvirán nem.
4:
Az okosjegyet tudom, azt aznap már nem is lehet venni.
Az teljesen ki volt lőve, mivel nem tudtam fixen melyik vonatot érem el.
Csak azt nem tudtam, hogy ha 14 órásira veszem meg, az jó e az összes többire, vagy ha esetleg elérem a 13 órásit.
De megoldódott, köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!