Szerintetek lehetne ebből bármi “ügyem”?
Figyelt kérdés
Ma reggel részegen jöttem haza ,amikor véletlen a kezembe maradt az iqosom amikor felszálltam a villamosra. Mivel eléggé ittas voltam sajnos úgy voltam vele hogy akkor már beleszívok egyet-kettőt. Valószínűleg az utasoknak is feltűnt ez. Szerintetek ha esetleg szóltak volna a sofőrnek ezért, valamit tudnak tenni azért hogy engem elővegyenek és megbüntessenek? Nem értek ezekhez nem hinném hogy vissza néznének ezért kamerákat és próbálnának megkeresni,de azért biztosra szeretnék menni hogy mennyire jogos a “félelmem”febr. 17. 16:51
2/5 anonim válasza:
Ha akkor szólnak a sofőrnek, vagy felszólít, hagyd abba, vagy leszállít. Utólag nem fognak videót nézegetni és nyomozást indítani a személyed kiderítésére.
3/5 A kérdező kommentje:
Szóval ha leszálltam és esetleg utána szóltak a sofőrnek akkor ha jól értem, már nem fognak mit kezdeni ezzel?
febr. 17. 18:00
4/5 anonim válasza:
Hát esetleg ha valami hasonlóan ittas utasnak nem tetszik, és átrugja a szájpadlasodon a szarodat, akkor lehet ügy.
5/5 anonim válasza:
Utólag semmit. Ne szórakozz már, vonaton tudod, hányan cigiznek a budiban akár egy egyórás úton is? Már egy ideje a kallerok is letettek arról, hogy kiróják erre a bírságokat. Utólag meg főleg nem tudnak semmit sem csinálni.
Sőt, megjegyzem, az iqos-t kb. minden dohányboltos szívja beltéren a munkahelyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!