Van bármi egyszerű módja vasúti/autóbusz fordák kiderítésére?
Vannak olyan ismerőseim, akik betéve tudják adott járművek/forgalmi kocsit fordáit, hogy mikor milyen viszonylaton közlekednek, milyen viszonylatokra térnek át.
Honnan lehet ilyen információkhoz jutni? Minden esetben belsős kapcsolat kell hozzá?
Előre is köszi!
A személyvonatok összeállítási rendjéből a motorvonatok fordája kinyerhető.
A mozdonyfordulókat nem teszik közző, azokhoz belsős kapcsolat kell... illetve index vasutas fórumon, vagy face csoportokban lehet érdeklődni, hogy mi hova fordul.
sok vasútbarát egyszerűen bemagolja. Állandóan azt nézegeti hogy mi merre megy és megjegyzi.
Ezt is lehet nézegetni:
Én akkor sem jegyeztem meg amikor a mozdonyfordulókkal dolgoztam... minek... ott a papír, megnézem.
Ezt a számból vetted ki a kérdést.:D
Egyébként az #1 hozzászólóhoz még annyival kiegészíteném, hogy van egy Vonatdroid nevű mobil applikáció, amely nagyjából olyan, mint az iEmig, csak gyorsabb és kéznél van. Emellett használhatod a Menetrendek.hu appot is, csak az eléggé ramaty a járműkövetés.
Ha pesti vagy, a buszokat itt nézheted meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!