Utaznál ilyen buszon idehaza?
Ha lennének ilyenek idehaza, persze csak a nagyobb távokra, pl. Bp. - Szeged távra meg Miskolc - Siófok távra, útközben max. 1-2 megállóval, te igénybe vennéd?
https://www.youtube.com/watch?v=E1sxGSiAG70
Bp-Szeged vonattal 2,5 óra, gondolom busszal sem lenne sokkal több. De egy ilyen Debrecen-Miskolc-BP-Győr-Kaposvár távnak talán lenne értelme
Vagy valami ilyesmi nagyobb körjátatnak
Sima flixbussal utaztam 5000km-t anno (europai körút). Volt benne két 14 órás út.
Cserébe összesen nem volt annyi mint ez az egy buszút lenne
Okés, akkor máshonnan közelítem meg a dolgot.
Ha mávval megyek akkor 1plusz osztályra veszek jegyet, ami kb ezt tudja, csak a cipőt nem kell levenni.
Miskolc Pest vonalon közlekedik azt tudom
Nem. A videóban szereplő út 500 km, 7:45 menetidővel.
A Nyugati-Szeged út 191 km, 2:22 vonattal.
A Miskolc-Siófok út 299 km, 4:02 vonattal.
Az árakat már nem is említem, 67 ezer forintból kijön az egyszemélyes hálófülke a zürichi EuroNightra (1149 km, 11:40), hasonló szolgáltatásokkal.
Ha már hasonlítgatunk, ne torzítsatok szándékosan.
Egy Szentgotthárd-Nyíregyháza nagyon hasonló távolság. Közvetlen járat nincs, Budapesten mindenképpen át kell szállni, a menetidő 8 óra körüli.
Nézegetem ezeket a japán videókat, vonatot, kompot is. A legolcsóbb alvós vonaton is jár a jegyhez papucs, hálóköntös, tisztasági csomag, füldugó stb. Ez remek. Az árakat nem érdemes nézegetni.
Nos, a kérdésre az a feleletem, hogy eddig életem során (65+) soha nem kellett az ország legkeletibb részéből a legnyugatibba utaznom.
Ha mégis így adódna, a jegy nem horror, akkor a kényelmet választanám. De 2-4 órás útnál már ezeket nem igénylem. Lehet kellemesen ringatózó, modern jármű, de extrák nem játszanak szerepet.
@7
Ennyi erővel busz? Mint a Bkv? Dehát azon cigók nyomják a tuctuc zenét meg rendszeres a késelés.
Azért a másodosztályod ne hasonlítsd már az 1plusz osztályhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!