Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha Budapestre szeretnék...

Ha Budapestre szeretnék utazni h6os hévvel, milyen jegyet kell vegyek ahoz hogy ne büntessenek meg komoly összegekkel?

Figyelt kérdés

Nem szoktam pestre jarni, viszont legutóbbi sajnos nem sikerult valami jol. Megbüntettek 25.000 forintra, nem szeretnék megegyszer ugyanennyit.

Diák vagyok egyébként.

febr. 7. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Budapest határáig (Milleniumtelep) az adott viszonylatra szóló 50%-os HÉV jegyet, a budapesti szakaszra egy BKK vonaljegyet.

[link]

febr. 7. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Március 1-től viszont valószínűleg átvariálják a díjszabást. Így jó eséllyel a vármegyebérlet éri majd meg a leginkább neked, de erre térjünk vissza majd akkor.
febr. 7. 22:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Tehat ha veszek egy vonal jegyet illetve egy sima diak jegyet akkor meg is vagyok?
febr. 8. 02:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Jelenleg: Budapesten belül BKK vonaljegy, azon kívül HÉV jegy. A városhatáron egy megállónál többet átutazva mindkettő kell.

Március 1.-től: Budapesten belül elég egy BKK vonaljegy. A HÉV jegy megszűnik, helyette a normál helyközi menetjegy kell ami kiindulási és célállomás között szól, az ára a kettő közti távolságon alapul. Ez lehet majd Budapesten belüli megálló is, tehát nem kell majd kétféle jegy a városhatáron történő átutazáshoz.

febr. 9. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!