A budaörsi IKEA-ba hogy jutok el tömegközlekedéssel Újpestről? Jó oda a BKK bérlet most, hogy megváltoztatták a bérlet határokat?
M3 metróval valameddig:
Deák téren átszállásra M2-re, és a Széll Kálmán téren fenn a dombról, Várfok utcából indul a 140/140A, ezzel Budaörs, lakótelep megállóig, onnét már látod az IKEA-t, az Auchan külső korzó részén kell átsétálni hogy odajuss.
Kálvin téren átszállás M4 metróra és Kelenföld vasútállomástól a 40/40B/40E buszokkal Budaörs, lakótelepig elmenni.
Van Kelenföldtől 188E is csúcsidőben, ezzel a Sport utcáig ha elmész, onnan szintén az Auchan felé sétálva odajutsz, de ez picit több séta.
M4 metróról a Móricz Zsigmond körtéren is leszállhatsz, onnét a 240 visz Budaörs, lakótelepre.
Díjszabásilag: ha van BKK/Budapest-bérleted, úgy azzal csak a közigazgatási határig mehetsz, környéki kiegészítő vonaljegy kell. De a 30 és a 90 perces, valamint a vonaljegyek a teljes külső szakaszon is érvényesek.
Felszállásomkor honnan tudja a buszsofőr, hogy én a közigazgatási határ után fogok leszállni?
Úgy értem felszálláskor kérik a jegyet/bérletet. Ha én csak a bérletet mutatom be, akkor utánam jön a megálló után, hogy itt le kell szállnom? Vagy felszáll egy külön ellenőr arra a pár megállóra? Hogy működik ez a gyakorlatban a buszon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!