Online vs sima BKK bérlet?
Figyelt kérdés
Szeptembertől Budapesten fogok tanulni de nem tudom melyik lenne jobb. Elsősorban olyanok válaszát várom akik mindkettőt próbálták. Előre is köszönöm2021. júl. 19. 23:42
1/11 anonim válasza:
BKK buszokon nincs wifi, szóval ha az appban veszed meg, mindig legyen mobilneted.
2/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom, van havi 15GB mobilnetem.
2021. júl. 20. 04:08
3/11 anonim válasza:
én imádom, hogy mindig ott van a telómon, ami biztos, hogy nálam van
4/11 anonim válasza:
Én viszont azt imádom, hogy a papíralapú bérlet sosem merül le és tèrerőgondjai sincsenek. Otthon sem hagyom, mert pénztárca nélkül nem indulok sehová.
5/11 anonim válasza:
Vasút esetén ezerszer jobb a mobilos jegy/bérlet, a BKK-nál viszont véleményem szerint még nincs eléggé kiforrva a dolog ahhoz, hogy jobb legyen a papírnál. Mivel diák vagy, úgyis mindig a kezed ügyében vannak az irataid független attól, hogy mobilon vagy papíron van bérleted, hiszen bármikor kérhetik hozzá a diákot, tehát egyszerűbb, ha az igazolvány mellett ott a bérlet.
Ettől függetlenül egyik hónapban mindenképp próbáld ki a másikat, hogy tapasztalatod is legyen róla. Nekem nem gyere be, hogy minden felszállásnál QR-kódozgassak. Ha majd NFC alapú lesz, talán…
6/11 anonim válasza:
mivel alig van ellenőr, ez nem túl gyakori, hogy QR kódozni kell
7/11 anonim válasza:
Ilyenkor amúgy minden felszállásnál oda kell tartani a QR kódhoz, vagy elég akkor, amikor jön az ellenőr? Én még csak napijegyet használtam így, és csak elsőajtós járatoknál QR-kódozok.
8/11 anonim válasza:
csak ellenőrnek, meg első ajtós felszállásnál
10/11 anonim válasza:
Attól is függ, mennyire megbízható az ember telefonja. Nekem már 2,5 éves és az akksija nagyon gyenge, van, hogy 70 százalékról merül 0-ra 1 perc alatt. De amikor új volt, akkor simán bevállaltam volna vele az utat, most a papír alapú jegyekben jobban bízok. Stresszes lenne, ha pont akkor kapcsolja le, mikor jön az ellenőr. Meg az a kis papír nem nehéz, nekem nem probléma mindig magammal vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!