Nyíregyházi helyi járattal kapcsolatban kérnék segítséget. (?)
A Debreceni út 102. szám (régi Tigáz épület) alá szeretnék eljutni helyi járattal, azonban sehol nem találom melyik busszal juthatnék el oda, illetve azt főleg nem, hogy hol kell leszállni.
Néztem a volánbusz oldalát, de sajnos nem látok telefonszámot, ahol érdeklődhetnék, pedig fel akartam hívni őket, hogy segítsenek. A google maps sem egyértelmű, mert nem látom melyik megállónál lehet fel/leszállni.
Időpontra mennék, de így nagyon necces lesz elindulni. Sosem jártam ott.
Van aki járatos Nyíregyházán a buszközlekedésben? Nagyon köszönöm ha igen!!
#13: Köszönöm a kioktatást! Enélkül nem lehet tanácsot adni úgy látom.
Ez az oldal arra való, hogy segítséget kérjünk. Normális hangnemben írtam. Nem vagyok egy műszaki zseni, nem bújom folyton a google térképet, így merészeltem feltenni itt egy kérdést. Tudom hatalmas hiba volt. Nem vagyok se nyíregyi, se 20 éves már.
Aki nem tud/nem akar válaszolni, annak nem kell itt lennie szerintem.
A másikon való gúnyolódás meg mindennek az alja. Hála az égnek ezen az oldalon mindenki mindenben iszonyú profi. Ha valaki nem tud valamit, azt ki kell gúnyolni.
Kaptam már választ, ami segített. Érdekes a troll kérdésekre senki nem ugrik, de ami normálisan van feltéve, ott mindig megjelenik egy nagyokos, hogy gyorsan megalázza a másikat.
#16: És miért gond ha megkérdeztem? Nem erre való ez az oldal? Vagy kioktatásra való?
Nyilván aki nem akar az nem válaszol, hanem bezárja a kérdést. Ennek a felesleges gúnyolódásnak semmi értelme.
Téged sem kényszerített senki, hogy írj ide.
Az a baj aki idősebb, az le van szólva. Mert mindenkinek még a wc-re is okostelefonnal kell járnia és ha nem tudsz valamit, menj a francba. Szomorú.
Bocs én most keveredtem ide.
#11: Amúgy egyik linked sem jó szerintem.
Amik az első oldalon vannak azok tuti nem.
De amit a 11-es hozzászólásban linkeltél, az sem a 10-es buszhoz tartozik.
Nem csodálom, hogy szerencsétlennek nem segítettek ezek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!