Ennek a bagolyvonatnak lenne értelme?
S32
Budapest Déli (0:00)
Budapest Kelenföld (0:07)
Székesfehérvár (0:44)
Vonat eleje
Várpalota (1:06)
Pétfürdő (1:11)
Öskü (1:15)
Hajmáskér (1:20)
Veszprém (1:28)
Vonat vége
Balatonfüredig minden állomáson megáll.
V43 Szili + 2-2Halbi.
"V43 Szili + 2-2Halbi"
Egyszerűbb lenne, ha 2 Flirttel adnák ki, amik Székesfehérváron szétválnának, így nem kéne kocsikat rendezgetni.
Veszprém felé:
Régen indult busz 23:10-kor Budapest, Népligetből Veszprémbe, de megszűnt. Gyanítom, hogy nem volt túl kihasznált. Esetleg ennel újraindításával lehetne próbálkozni 1-1,5 órával későbbre tolva. Ami még alternatíva, de kerülő, hogy nyáron hétvégén éjszaka is vannak buszok Siófoktól Veszprémig, Siófokra meg el lehet jutni vonattal (most nem néztem meg, hogy milyen a csatlakozás közöttük).
Balatonfüred felé:
Megnéztem a 29-es vonal nyári menetrendjét és ott szerepel hétvégén bagolyvonat 0:47-kor Székesfehérvárról Balatonfüredre (Budapestről is elérhető átszállással, igaz, csak 3 perc van rá), illetve 1:40-kor Budapest-Déliből Balatonfüredre. Szóval nyáron hétvégén azért késő este és éjszaka is el lehet jutni Balatonfüredre (ha addig nem módosítják).
Utolsó köszi a precíz választ.
Az a Népligeti busz 23:20-kor indult és ahányszor (havonta 1x, átlag napon) mentem haza vele Veszprémbe mindig teli volt kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!