Ha köbánya kispesten vettem jegyet érdligetre olyan vonatra amiről tárnokon át kell szállni, akkor miért mondja a kalauz a tárnokrol érdligetre halado vonaton hogy nem jó a jegy, nem érvényes?
Látni kellene a jegyedet. Le tudnád fotózni?
Amúgy Táron már Érdligeten túl van, ezért ugye visszafelé kellett menned. Valszeg ez volt a baja.
A jegyen az van
Kőbánya-Kispest
Érdliget
(Ferencváros-Érd also-Érd felső)
Es szoltak is hogy alson le kéne szállnom átsetálni felsőbe és onnan Érdligetre.
Viszont a neten meg az van hogy tárnokon leszállás- átszállás- Érdliget. Így elmentem Tárnokig és átszálltam.
Akkor ezért pampogott.
Neked Tárnoktól Érdligetig nem volt jegyed.
Nem a "net" szerint kell utaznod, hanem aszerint ami a jegyeden van.
Van olyan megoldás, hogy elmész Tárnokig, majd vissza, de akkor olyan jegyet kellett volna venned.
6
De a jegyautomatába igy irtam be kobanya kispest- erdliget es ott kilistázta a vonatokat. Köztükazt ami tárnokig megy.
Csak épp nem áll meg érdligeten tehát vissza is kell jönni.
Ja hogy akkor tarnoktol még vennem kellett volna ugy jegyet erdligetre hogy kobányátol érdligetig vettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!