Távolsági buszon a sofőr miért kérdezi meg hová megyek,amikor országbérletem van?
Figyelt kérdés
jan. 5. 16:05
1/8 anonim válasza:
Egyet tudok elképzelni. Vannak, akik azt se tudják, milyen buszra szállnak, és az a sofőrnek is kellemetlen, ha 60 kilométerrel arréb van a következő megálló.
3/8 anonim válasza:
Abban a (rövid) időszakban, amikor az ingyenesen utazóknak is kellett regisztrációs jegyet váltani, utaztam egy távolsági buszon. Felszállt egy idősebb férfi, mutatta az igazolványát. Kérdezte a sofőr, hova megy. A válasz: Mi köze hozzá. Sofőr: Adnom kell regisztrációs jegyet, ehhez tudnom kéne, hova utazik, meddig adjam a jegyet. Erre az utas: Azt akkor sem mondom meg. Sofőr: Rendben, adok egyet a végállomásig, aztán ott száll le, ahol akar. 🙂
4/8 anonim válasza:
A beszállítási sorrend miatt is kérdezheti.
5/8 anonim válasza:
Örülj neki hogy figyel rád. Ha elalszol és szombathely helyett Makón ébredsz fel, akkor meg az lenne a bajod, hogy miért nem szólt a bunkó sofőr igaz?
6/8 A kérdező kommentje:
Nem kell provokálni utolsókám. A frusztrációdat máshol add ki.
jan. 6. 21:26
7/8 anonim válasza:
Nyilván nem látok a fejébe, de szerintem azért, hogy nehogy rossz buszra szállj fel.
8/8 anonim válasza:
Egy ismerősöm jött hozzám, tőle nem kérdezte meg a sofőr, hogy hová megy.
Aztán kiderült, hogy az adott busz induló és végállomása ugyanaz, mint amivel jönni akart, csak éppen nem az én lakhelyem előtt tér le a pályáról, hanem 2 lehajtóval távolabb.
Úgyhogy autóval kellett elmennem érte 20 km-re, addig ott várt egy pusztában lévő megállóban, szép esős időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!