Mi történt ma délután a Debrecen-Záhony vonalon?
Figyelt kérdés
Egy csomó vonat kimaradt, a többi pedig jellemzően 30 perc körüli késéssel megy.2023. dec. 21. 17:30
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
A MÁVINFORM Facebook oldalán:
Előzmény: A Budapest-Debrecen-Nyíregyháza- Záhony vonalon - korábbi járműhiba miatt - megnőtt a vonatok menetideje 30-60, esetenként 60-90 perccel.
4/7 anonim válasza:
Nem kell semmi különösnek történnie ahhoz, hogy a MÁV-nál káosz legyen.
6/7 attilav válasza:
"A Budapest-Debrecen-Nyíregyháza- Záhony vonalon - korábbi járműhiba miatt - megnőtt a vonatok menetideje 30-60, esetenként 60-90 perccel."
A járműhíba szerintem vontatómotor körtűz lehetett(szili, gigant), ez okozhatja a késéseket a villamosított vonalak nagy részén az országban(szvsz nem a pályahibák, az a kisebb gond). Kivéve az 1-es kirakatvonalat ahol magánvasút is jár(RegioJet) ÖBB prémium vonat is van(RailJet), meg a MÁV nagyrészt nyugati gyártmányú mozdonyokkal továbbítja a vonatokat ezen a vonalon, illetve korszerű motorvonatokat járat.
7/7 anonim válasza:
A múltkor mikor Pestre utaztam a Záhony felől érkező IC mozdonyát Debrecenben cserélni kellett, ma pedig amivel visszefele jöttem a fecske kocsikból kiállított Tokaj IC egy laza 40 percet késett. Lézerjanit páros lábbal kellene kirúgnia Viktornak, ha egy csepp becsülete lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!