Debrecenben milyen alapon jön utánad az ellenőr, ha a járművön kívül nincs joga ellenőrizni?
Figyelt kérdés
Barátnőm látta, hogy egy srácnak nem volt jegye, ezért a megállónál leugrott a buszról, az ellenőr pedig szó szerint elkezdte kergetni. Mégis miért ennyire "lelkesek", ha a járművön kívül nincs joguk ellenőrizni?2023. dec. 18. 15:55
11/14 anonim válasza:
Mert jutalékot kapnak a büntetésre, így mindent megtesznek azért, hogy büntethessenek, már azért is megbüntetnek, ha nem kezelted elég gyorsan a jegyed. Képesek rendőrt is hívni, láttam már olyat, hogy nyugdíjasra hívtak rendőrt, mert nem volt nála igazolvány. Mindezt úgy, hogy a debreceni tömegközlekedés egy nagy pénzkidobás, nulla szolgáltatási színvonallal, röhejes járatszámokkal, csiga tempóval. Úgyhogy a legjobb megoldás tényleg az, ha elfutsz az ellenőr elől ha bliccelsz, aztán győzzön a jobbik.
12/14 anonim válasza:
Ugyanezt láttam én is pont Debrecenben. A srácnak nem volt jegye, aztán gyorsan leugrott a megállóban, az ellenőr nő meg utána, de már egyből telefonált is, gondolom rendőri/közteres segítséget kért a büntetés kiszabásához.
13/14 anonim válasza:
Olyan alapon, hogy a devlaceniek mindig is tul sokat gondolnak magukrol es imadnak hatalmaskodni, masba belekotni... ez a mentalitas megengedi azt, hogy egy tisztet betolto szemely megengedhetetlen modszerekhez folyamodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!