Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért szállnak le/fel olyan...

Miért szállnak le/fel olyan sokan Kelenföldön? Szerintem a Délinél, de pláne a Keletinél nehezebben elérhető és úgy kell hadakozni a végállomáson való felszállásért, ha másokkal megy az ember.

Figyelt kérdés
2023. dec. 15. 21:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én például dél- vagy kelet-Pest felé / felől kell elérnem a vonatot. Ez esetben a Köki felől vonattal tudom leggyorsabban elérni Kelenföldet, Keleti, Déli mind felesleges kerülő. De ha az Örs felől érkeznék, onnan ugyan átszállásos Kelenföld, de némely vonatnak van ott tartózkodása (főleg Pécs felé), így lehet pár percet spórolni, hiszen a metró és a vasút menetideje szinte azonos.
2023. dec. 16. 14:58
 12/12 A kérdező kommentje:

Mondjuk én alapból nem vagyok egy időspórolós, nem bírom a sietést, de a kényelmemen pláne nem.

Nincs az az isten, hogy az Örsről, pláne átszállással, pláne még több metrózással Kelenföldre menjek, feláldozva a vonaton is a helyemet (amiért esetleg fizettem).

2023. dec. 16. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!