Mi volt a legdurvább, amit láttál tömegközlekedési járművön?
Vonatban a részeg menet közben kihányt az ablakon. A hányás pedig a következő ablakokon visszajött a vonatba az ott ülők legnagyobb örömére.
Vidéki megyeszékhely villamosán az ellenőr meg akarta verni az utast. (Ha jól értettem az volt a probléma, hogy az ellenőr hülyeséget kérdezett, az utas meg arra válaszolt, amit az ellenőr kérdezett és nem arra, amit az ellenőr tudni akart.)
2004 szilveszter hajnalàn egy részeg utast menet közben kidobott az ellenőr.
Szerintem belehalhatott.
Velünk is ordibàlt(5en voltunk) hogy nem segítettünk neki a műveletben, azóta nem alszom jól.
24-es villamos: 20 körüli szőke gyerek, bambán áll, a félig nyitott szájából folyik a nyála. Egy idő után a kabátját szétnyitja, és egy ott tárolt nejlonból szipákol. Mindent elönt a vegyszerszag.
30-as busz: 60 körüli, gondozott szakállú férfi száll fel. Szandál van rajta a szakadó esőben, meg egy kb. 6 számmal nagyobb farmer. Valamit magyaráz úgy magában, de olyan művelt kiejtéssel, mint egy nyelvészprofesszor. Elém ül le. A szaga szörnyű. Hátrébb ülök. Pár megálló után feláll, a nadrágja lecsúszik. Ekkor látom, hogy a s.gge totálban csupa f.s, ettől büdös.
3 tagbaszakadt cigány elkezdett vegzálni egy ázsiai férfit a metrón, aztán kilökték az egyik metrómegállóból és követték... félek, hogy mi lett a vége. Ugyanennek a sztorinak a folytatása, hogy mellettem álló vidéki anyuci nyafog a gyerekének, hogy hát ez Pest, itt senki sem segít annak, aki bajban van, bezzeg vidéken, ott mindenki hívná a rendőrséget... hát mondjuk ő sem hívta ki. Utána a gyereke megfordult, odahány mellém az ülésre, és a szupersegítőkész vidéki anyuciban annyi tisztesség nem volt, hogy a saját gyereke hányását letakarítsa az ülésről, azt nekem kellett megcsinálnom.
Egyéb dolgok: a nagyon igénytelen, hónapok óta nem mosdott, penetráns szar-húgy-üszkösláb-hajzsír kombó szagú csöves nem ritka látvány a tömegközlekedési eszközökön itt Budapesten
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!