Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi volt a legdurvább, amit...

Mi volt a legdurvább, amit láttál tömegközlekedési járművön?

Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 16:44
1 2 3
 21/28 BeefEater ***** válasza:
88%

Vonatban a részeg menet közben kihányt az ablakon. A hányás pedig a következő ablakokon visszajött a vonatba az ott ülők legnagyobb örömére.

Vidéki megyeszékhely villamosán az ellenőr meg akarta verni az utast. (Ha jól értettem az volt a probléma, hogy az ellenőr hülyeséget kérdezett, az utas meg arra válaszolt, amit az ellenőr kérdezett és nem arra, amit az ellenőr tudni akart.)

2023. dec. 13. 11:23
 22/28 A kérdező kommentje:

2004 szilveszter hajnalàn egy részeg utast menet közben kidobott az ellenőr.

Szerintem belehalhatott.

Velünk is ordibàlt(5en voltunk) hogy nem segítettünk neki a műveletben, azóta nem alszom jól.

2023. dec. 13. 12:11
 23/28 anonim ***** válasza:
84%
Ez nemvolt gusztustalan de annyira abszurd, Pesten az egyik buszra a hatso ajton felszallt egy ficko kopasz fej, bőrdzseki martens bakancs. korsó sör az egyik kezeben pogácsák a másikban de úgy ahogy belemarkolt a talba össze vissza fogta a pogácsákat es mindig kiforgatta a kezet, hogy harapjon belőle közben a sörből kortyolgatott.
2023. dec. 13. 15:17
 24/28 anonim ***** válasza:
91%
A vasárnap hajnali első vonathoz az aluljáróban hányás mutatta az utat. Amikor felmentem, láttam, hogy egy srác épp hány ki a vonat ablakán. Felszálltam egy kocsival arrébb. Menet közben jött a kalauz, és mondta a másik kalauznak (aki már ott volt), hogy teljesen össze van hányva a szomszéd kocsi :D
2023. dec. 13. 19:44
 25/28 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó.. Ez gyakori volt.. Nekem.. Amikor vasúton oktatásra mentem, vki a villamoson epilepsziás rohamot kapott.
2023. dec. 14. 12:16
 26/28 anonim ***** válasza:
84%
Hát ez a srác valószínűleg Mr. Creosote unokája lehetett (Monty Python rajongók értik) :D
2023. dec. 14. 13:16
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

24-es villamos: 20 körüli szőke gyerek, bambán áll, a félig nyitott szájából folyik a nyála. Egy idő után a kabátját szétnyitja, és egy ott tárolt nejlonból szipákol. Mindent elönt a vegyszerszag.

30-as busz: 60 körüli, gondozott szakállú férfi száll fel. Szandál van rajta a szakadó esőben, meg egy kb. 6 számmal nagyobb farmer. Valamit magyaráz úgy magában, de olyan művelt kiejtéssel, mint egy nyelvészprofesszor. Elém ül le. A szaga szörnyű. Hátrébb ülök. Pár megálló után feláll, a nadrágja lecsúszik. Ekkor látom, hogy a s.gge totálban csupa f.s, ettől büdös.

2023. dec. 16. 10:28
 28/28 anonim válasza:
100%

3 tagbaszakadt cigány elkezdett vegzálni egy ázsiai férfit a metrón, aztán kilökték az egyik metrómegállóból és követték... félek, hogy mi lett a vége. Ugyanennek a sztorinak a folytatása, hogy mellettem álló vidéki anyuci nyafog a gyerekének, hogy hát ez Pest, itt senki sem segít annak, aki bajban van, bezzeg vidéken, ott mindenki hívná a rendőrséget... hát mondjuk ő sem hívta ki. Utána a gyereke megfordult, odahány mellém az ülésre, és a szupersegítőkész vidéki anyuciban annyi tisztesség nem volt, hogy a saját gyereke hányását letakarítsa az ülésről, azt nekem kellett megcsinálnom.

Egyéb dolgok: a nagyon igénytelen, hónapok óta nem mosdott, penetráns szar-húgy-üszkösláb-hajzsír kombó szagú csöves nem ritka látvány a tömegközlekedési eszközökön itt Budapesten

aug. 21. 23:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!