Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi volt a legdurvább, amit...

Mi volt a legdurvább, amit láttál tömegközlekedési járművön?

Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 16:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%

Vonaton ültem, az utastér elejèben, amikor elénk keveredett egy azóta is hírhedt átjáróban egy betegszállító. Volt mindenkiben némi tehetetlenségérzès, kész szerencse, hogy a motornál kaptuk el a kisbuszt, így senkinek haja szála nem görbült.

De az is kemény volt, amikor Budai útnál, a semmi közepén kekeckedett egy bagózó, piás társaság a kalauzzal, aki két percen belül gépfegyveres rendőrökkel tért vissza. Nagyon sokat sétálhatott utána az a társaság, mert az utolsó vonat volt aznap.

2023. dec. 12. 19:33
 12/28 anonim ***** válasza:
82%
Gödöllői HÉV-részeg csöves telibe hányta a csajt...
2023. dec. 12. 19:36
 13/28 anonim ***** válasza:
91%
Kiccsalád a 4-6-oson. A babakocsiban egy csivava, amit mekis sültkrumplival etettek.
2023. dec. 12. 21:11
 14/28 A kérdező kommentje:
Neee
2023. dec. 12. 21:17
 15/28 nemaRendőrség ***** válasza:
91%

dél olasz illetve görög tömegközlekedés a kedvencem, ott nem cicóznak.

Korfun van egy olyan utca ahol a busz úgy fér el a házak között, hogy 1-1 centi van a visszapillantó és a fal között. Nem érdekelte a sofőröket.

Kanyarban előznek jobbról, leküldenek cigányasszonyokat (érvényes jeggyel) mert nem szimpatikus.

Ezek kellemesen durva dolgok.

Egyszer itthon újra kellett éleszteni egy urat a buszon, abban segédkeztem mellkas kompresszióval, ez is élmény maradt.

Egy vasutas felpofozott egy (paraszt) nőt a villamoson. Dugig volt a villamos, a nő meg a cuccát tartotta a széken. Odament a férfi, hogy az ülőhely az embereknek van. A nő az ölébe rakta a motyóját miután 2 percig szidta a vasutast. Az pedig felpofozta.

Vonaton láttam már orális szexet végző párt

2023. dec. 12. 22:21
 16/28 anonim ***** válasza:
84%
Nem durva de a kedvencem mikor Münchenben utazok a metrón haverommal és jön szembe a pödrött bajszú, látszólag kelet európai kolduló cigó tangóharmónikán játszva és közben előte megy egy gyerek aki a kalapot tartja az aprónak. Mondom neki, hogy sorry kein geld. Erre alig hallhatóan amolyan ááá-s tájszólással rámszól, hogy "há bászom á krva ányádat". Mondom neki gyere csak vissza tesókám aztán ismételd meg. Az ember úgy lefagyott :))
2023. dec. 12. 22:39
 17/28 anonim ***** válasza:
90%

Egyszer láttam hogy valaki odahányt az ülések közé, majd leszállt. Este volt, jol be volt rugva, gondolom buliból ment haza.

Olyan is volt hogy este mentunk buliba es a buszon csak fiatalok voltak akik mar otthon elkezdtek inni. Volt valaki aki kinyitotta a busz ablakat es kihanyt.

2023. dec. 12. 23:45
 18/28 A kérdező kommentje:
de valakinek ezeket fel kell takarítani...
2023. dec. 13. 00:08
 19/28 anonim ***** válasza:
63%
Durva történetek :S
2023. dec. 13. 01:46
 20/28 anonim ***** válasza:
88%

Én egyszer picsakészen összehánytam a Flirt motorvonat peronját a WC előtt.

Azért ott, mert a WC-n akartam, de valaki vagy 10 percig bent volt és már képtelen voltam visszatartani. Nem vagyok rá büszke, szégyellem így utólag is, de sajnos megtörtént. Sajnálom a takarítókat.

2023. dec. 13. 09:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!