Mi volt a legdurvább, amit láttál tömegközlekedési járművön?
Vonaton ültem, az utastér elejèben, amikor elénk keveredett egy azóta is hírhedt átjáróban egy betegszállító. Volt mindenkiben némi tehetetlenségérzès, kész szerencse, hogy a motornál kaptuk el a kisbuszt, így senkinek haja szála nem görbült.
De az is kemény volt, amikor Budai útnál, a semmi közepén kekeckedett egy bagózó, piás társaság a kalauzzal, aki két percen belül gépfegyveres rendőrökkel tért vissza. Nagyon sokat sétálhatott utána az a társaság, mert az utolsó vonat volt aznap.
dél olasz illetve görög tömegközlekedés a kedvencem, ott nem cicóznak.
Korfun van egy olyan utca ahol a busz úgy fér el a házak között, hogy 1-1 centi van a visszapillantó és a fal között. Nem érdekelte a sofőröket.
Kanyarban előznek jobbról, leküldenek cigányasszonyokat (érvényes jeggyel) mert nem szimpatikus.
Ezek kellemesen durva dolgok.
Egyszer itthon újra kellett éleszteni egy urat a buszon, abban segédkeztem mellkas kompresszióval, ez is élmény maradt.
Egy vasutas felpofozott egy (paraszt) nőt a villamoson. Dugig volt a villamos, a nő meg a cuccát tartotta a széken. Odament a férfi, hogy az ülőhely az embereknek van. A nő az ölébe rakta a motyóját miután 2 percig szidta a vasutast. Az pedig felpofozta.
Vonaton láttam már orális szexet végző párt
Egyszer láttam hogy valaki odahányt az ülések közé, majd leszállt. Este volt, jol be volt rugva, gondolom buliból ment haza.
Olyan is volt hogy este mentunk buliba es a buszon csak fiatalok voltak akik mar otthon elkezdtek inni. Volt valaki aki kinyitotta a busz ablakat es kihanyt.
Én egyszer picsakészen összehánytam a Flirt motorvonat peronját a WC előtt.
Azért ott, mert a WC-n akartam, de valaki vagy 10 percig bent volt és már képtelen voltam visszatartani. Nem vagyok rá büszke, szégyellem így utólag is, de sajnos megtörtént. Sajnálom a takarítókat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!