Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ezért az esetért érdemes...

Gamerlovag kérdése:

Ezért az esetért érdemes panaszt tennem a buszvezetőre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma felszálltam a buszra és természetesen mondtam a buszvezetőnek, hogy "Jó napot kívánok"

Odanézek a bérlet csipogtatóra, látom rajta van egy sapka feltételezem a buszosnak a sapkája.

Nem is törődtem ekkor ezzel, rögtön a bérletemet próbáltam meg lecsipogtatni 3x, de mindegyik alkalommal elutasította. (Azt hittem megint baszakodik és nem akarja elfogadni elsőre a csipogtató, ezért próbáltam meg párszor).

Majd a buszos gorombán odaszól nekem, hogy "Nem látod, hogy ott van a sapka?! Nem müködik, barátom"

Majd mondom neki normálisan : "Hát én ezt nem tudtam" és miközben elsétáltam még ő fújogott.

Nekem honnan a kisujjamból kell kiszopjam, hogy azért van rajta a sapka a csipogtatón, mert nem müködik? Ha nem müködik, miért nem lehet kiírni, vagy valami egyértelmű utalást rakni oda? Pl. Fóliába becsomagolni.

De most az, hogy van rajta egy sapka, én honnan tudjam, hogy nem azért rakta oda, mert nem tudja máshova rakni?

Meg ez a "barátom". Nem tudom kinek hiszi magát, vagy hol érzi magát.

Eléggé felhúzott ez az egész.

Lényegében a buszosnak a hozzáállásával volt a problémám és az odaszólásával. Emiatt szeretnék panaszt tenni, ha emiatt érdemes lenne-e(?)

Az a baj, hogy az ilyenek visszaélnek a helyzettel.

Ha az ember visszaszólna hasonló stílusban vagy elkezdene emiatt normális keretek közt vitába szállni vele, akkor egyből leszállítás lenne a vége.

2023. dec. 5. 15:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

#10:

Biztos anyukádat is megfejelte valaki, azért lettél ekkora ősember...

2023. dec. 5. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!