Mindig ilyen parasztok a nyugdíjasok a vonatokon, van csak én fogtam ki most egy extra paraszt párost?
Ma felszólított egy nyugdíjas pár, hogy adjam át nekik a helyem, mert úgy is csak telefonozok, nekik meg tolószékes gyerekük van, és ha fékez a vonat, akkor elesnek és eltörik a kezük, és akkor nem tudják tolni a tolókocsiban :D
Egy ilyen 4-es székben ültem, a 2 másik ember velem szemben átadta nekik a helyet, és meg nem, és egész úton ezért úgy néztek rám mint a véres szarra kb.
Együttérzek veled, komoly lelki trauma lehetett, hogy két nyugdíjas csúnyán nézett rád.
Azért kíváncsi lennék az ő verziójukra is...
Ritkán fogok ki ilyet, de egyszer találkoztam egy hasonlóval. A vonat félig üres volt, rengeteg helye lett volna még máshova ülni. Nálam két nagy szatyor volt éppen, és mivel rövid távra mentem így beültem velük egy négyes üléshez. A szatyrokat a földre tettem én meg a külső ülésre ültem. Jött a néni és belém kötött, hogy mért nem teszem fel a tartóra a szatyrokat, mert ő oda akar ülni. Nem szoktam tiszteletlen lenni, de elzavartam, üljön le máshova.
Egyértelműen kötekedni akart velem, hogy utána elmondhassa a szokásos mondókát: milyen bunkók a mai fiatalok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!