Az M4-es metróban vannak extra liftek?
Ez például a Móricz, tudtommal kettő liftje van, de a Fővámra is kettőt ír, én csak eggyel találkoztam, Újbuda-központot a 4 liftjével pedig végképp nem értem. Ezek a számok csak elképzelések voltak, aztán ennek csak töredéke valósult meg?
Lehet, hogy vannak szolgálati liftek is a karbantartóknak, szerelőknek.
Újbuda Központban van 2 lift a piac felől, valamint kettő a Bocskai út-Fehérvári kereszteződésénél, a járdaszigeten.
Szolgálati lift… nem, ennél praktikusabban terveztek: a liftek kulccsal megállíthatók egyes állomásokon a köztes, szolgálati célú szinteken is.
Egész egyszerűen a projekt oldalán az állomás-aluljáró és az aluljáró-felszín lifteket külön számolták (végülis helyesen). Aztán hogy végül ezek közül melyek létesültek a metrótól független forrásból, az jó kérdés, mert voltak aluljárók, amelyek hamarabb elkészültek, mint a metró és a fene emlékszik, hogy volt-e ezekben lift már a metró előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!