Volt aki le elözött már egy elektromos rollert egy normál kerekpárral?
Figyelt kérdés
Egy olyan elektromos rollert ami 25 km/h val megy? Ti elöztetek már le bicajjal rollert?
Ezt csak úgy kérdezem, mert rollerrel közlekedem, és ne érjen meglepetés ha le előznek bicajjal😅
2023. nov. 3. 19:09
11/15 MGéza válasza:
#10: Igen. Nekem például a Gerecséből(Komárom-Esztergom megye) leereszkedve montival olyan sebességem volt, hogy egy kisteherautó alig tudott kielőzni. Nem tudom mennyivel mehettem mert nem volt a gépen óra, de 60-70km/ó körül biztosan. :)
12/15 A kérdező kommentje:
Hogy tudtál lefékezni? Gondolom lassan ált meg a bicaj
2023. nov. 5. 18:15
13/15 MGéza válasza:
Sehogy. A lankásabb részeken szép lassan elfogyott annyira a lendület, hogy biztonságosan fékezhettem már. A nyílt országúton meg nem érdekelt. egyébként ha nagy lejtőn fékezni kell akkor általában pumpálva szokás adagolni a fékerőt és ajánlatos az ülés mögé csúszni/helyezni a súlypontot, hogy az első fék esetleges beharapása esetén ne állj fejre.
14/15 anonim válasza:
Ha akarnám, nyilván sikerülne. Sík úton emlékeim szerint 42-t tekertem ki egyszer. Lehet hogy több is előfordult, de csak akkor volt mérve.
15/15 anonim válasza:
Engem tavaly (vagy idén volt?), nem tudom már, nem is lényeges. 28-al mentem, az elektromos rollerrel, aztán csak úgy elhúzott mellettem egy bringás. :D
De tuti valami vesenysportoló lehetett és simán ment 40-50nel. Akkor egy kicsit kellemetlenül éreztem magam, hogy akárhigy ia nyomtam kina szemét a rollernek nem bírtam utolérni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!