Kerületen belül nézve a 13. kerület vagy 11. kerület tömegközlekedése a jobb?
Kicsit hosszúra nyújtom, hogy miért kérdezem, hátha vannak itt Budapestiek és segítenének meghozni a döntést.
Szóval lakásvásárlás előtt állok, évek óta a 14. kerületben élek, viszont itt nagyon kevés a szellemi munka. 3 fő lokációba látok munkahelyeket, azon a területen ahol én dolgozom: V. kerület XI. kerület és XIII. kerület. V. kerületbe semmiképp sem akarnék lakni.
Őszintén nem annyira tetszik sem a 13. kerület és a 11. sem, de a tömegnyomoros utazást egyre kevésbé szeretem a sok átszállással, szóval ebben a 2 kerületben szeretnék venni lakást magamnak.
Mivel pár dolgot felsorakoztattam de nem tudtam dűlőre jutni, most a helyi tömegközlekedést érdeklődném meg.
Metrozni nem szeretek, csak ha muszáj, de ez csak részben nyomó. A Bikás megállóval egyébként nincs bajom.
Szóval, ha kerületen belül utazgatna az ember és főleg busz, villamost használnék akkor a 11 lehetne jobb vagy a 13 jobb választás?
Ha konkrétabb helyek, akkor 13. kerületben a Szegedi út környéke
11. kerületben pedig Kelenföld, Bikás-park környékét közelíteném meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!