Miskolciak és busszal utazók! Mit szóltok az új menetrendhez?
Most hétvégén lép életbe az új menetrend amit, ha jól tudom már nem az MVK készített.
Akikkel eddig szóváltásba kerültem, a többségnek nem éppen jött be.
Mit gondoltok róla? Inkább maradt volna olyan, amilyen volt?
Ami engem érint (12, 20, 20A), az majd hétfőtől derül ki, de remélem jó lesz, a mostani munkanapi 20-as katasztrófális volt, nem lehetett felférni rájuk délután az egyetemről jövet. Most elvileg újra a 12-es fig járni a 20A-val együtt, a 7-8 percezés jól hangzik, a valóságban majd meglátjuk.
Ami sokaknak nem tetszik az a 29-39 körjárattá alakítása, mivel így csak óránként 1 busz lesz egyik-másik irányba a Vargahegyen, meg ahogy olvastam Berekalja is nagy visszafejlesztést kapott azzal, hogy az óránkénti 21-es jár mostantól oda a betérő 1-esek helyett...
Többször voltak már próbálkozások, tavaly egy meg is bukott, de nyilván idő kell neki, hogy lehessen majd tapasztalatokat mondani. Én azt vettem észre a Facebookos kommentekből, hogy az emberek már egyszerűen félnek minden újtól, minden ismeretlentől, és csípőből leszólnak mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!