Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Azért lett sok busz első...

Azért lett sok busz első ajtós mert a BKK így spórol az ellenőrökön ?

Figyelt kérdés
Bliccelést is így próbáljak kivédeni meg , hogy furcsa emberek ne utazzanak a járműveken ? Gondolom ez is hozzátartozik.

2023. okt. 4. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Mivel nem lett ezzel együtt kevesebb ellenőr, így nem. Viszont az eléggé beszédes, hogy amióta hétvégén elsőajtós többek között a 133E is, azóta szombaton és vasárnap bármely napszakban van ülőhelyem Budafokon felszállva, ami régebben eléggé lutri volt.
2023. okt. 4. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azért, mert eddig sem volt elég. Nyilván ez a megoldás sokkal hatékonyabb.
2023. okt. 4. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Mert így sokkal kevesebb a bliccelő. Vagyis vagy a bevételek nőnek, vagy a fizető utasok kényelmesebben utazhatnak (ld. 1. választ).
2023. okt. 4. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bár múltkor elsőajtós buszon is láttam ellenőrt, de nem jellemző.
2023. okt. 5. 08:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert így más járatokra tudják küldeni a meglevő ellenőröket, így talán több utast tudnak büntetni és a buszra is kevesebb bliccelő száll fel. Villamoson pl nem megoldható ez az első ajtós felszállás, szóval lehet azokon van több ellenőr. Én is találkoztam múlt héten egy olyan villamoson velük, amin 5 éve nem láttam ellenőrt.
jan. 22. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!