Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A BKV-nál mit jelent a piros...

A BKV-nál mit jelent a piros áthúzás a viszonylatszámon?

Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Budapest közigazgatási határát elhagyja, tehát valami plusz jegy vagy spéci bérlet kell rá. Pontosan nem ismerem az új tarifákat, a lényeg, hogy elhagyja a főváros területét.
2010. okt. 17. 17:45
 2/6 A kérdező kommentje:
De vannak buszok amik szintén elhagyják és nincs áthúzás. Akkor arra nem kell plusz jegy?
2010. okt. 17. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Ha csak egy megállóra hagyja el, akkor nincs áthúzva és nem kell plusz jegy, és nem piros, hanem barna.
2010. okt. 18. 08:36
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
92-es Kistarcsáig megy ott a kórház miatt nincs áthúzva. Ilyen buszokra ha bérlettel utazol és ritkán mész vele a külső végállomáshoz akkor vonaljegyet kell érvényesíteni vagy környék 5 ill 10 km es jegyet venni rá. Akik ilyen településen laknak nekik környéki bérlet is kell. Vonaljeggyel utazók járnak a legjobban nekik semmit nem kell tenni a vonaljegy a vonalon végig érvényes.
2010. okt. 18. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az ég világon semmilyen kiegészítőjegy nem kell...Akár bérleted van,akár jegyed..Ha kéne,azt hol kell megvenni?Ki árulja?Az ellenőr?Vagy végállomáson?Szerintem hülyeség..De pontosan nem tudom,nem szoktam ilyen járatokkal közlekedni.
2010. okt. 20. 09:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak. Mivel a bérleted a Bdapesti Egyesített Bérlet így Budakeszire már nem érvényes. Ide a bérelteden felül érvényesíteni kell egy plusz jegyet vagy környéki vonaljegyet. Vannak buszok mint a 92, 200E amire nem kell mégis elhagyja Budapestet. Nézelődj a BKV honlapján mit is ír a környéki járatokról.
2010. okt. 20. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!