Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A MÁV miért nem fizeti vissza...

A MÁV miért nem fizeti vissza a jegy árának egy részét,ha rossz a klíma?

Figyelt kérdés

Tegnap egy IC-vel utaztam Budapestre.Ott nem szeretek vezetni, a férjem szokott általában,de ő nem ért rá.Meg is bántam a vonatozást, jobb lett volna az autó.

Nagyon meleg volt és nem működött a légkondi.Annyira meleg volt,hogy még a fehérneműm is nedves lett, kb mint, amikor sárkányhajózni megyek.Vizet sem vittem annyit, mert nem számítottam erre.

Pedig, tuti,hogy a szolgáltatás része, mert amikor megvettem a jegyet, láttam,hogy a vonatnál ott van egy hópihe.Vagyis, nem azt a szolgáltatást kaptam, amit megvettem, hanem jóval alacsonyabbat.

A személypénztárban mikor kérdeztem, szinte elküldtem melegebb éghajlatra.A férjem azt mondta panaszoljam be.Én inkább hagyom az egészet, nem vagyok azaz asztal borogatós fajta.

De, azért jól esett volna, minimum egy "elnézést a kellemetlenségekért".

2023. aug. 26. 12:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőosztályon visszaadják a különbözetet a másodosztályhoz képest ha nem működik a légkondi.
2023. aug. 26. 16:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Panaszold be, meg fogják írni, hogy elnézést a kellemetlenségért és a hópehely nem azt jelenti. Amúgy ha a kocsin van, akkor már azt jelenti, de a menetrendben nem.
2023. aug. 26. 22:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Az van, hogy néha megy a légkondi, akkor duplán megy mert Szibériát csinálnak a vonaton, ha meg nem megy akkor meg meleg van. Nem tudom melyik hülye gépész hozta létre ezeket a légkondikat vagy ki állítgatja őket el, de ez a két variáció szokott előfordulni, és nemcsak vonaton, hanem az épületekben is.
2023. aug. 27. 01:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ja...

Van, aki azt hiszi, hogy a hópehely a légkondit jelenti?

2023. aug. 27. 12:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Mert max csak késésért jár valami kompenzáció, de ha oda értél az uticélodra akkor igazából már teljesült a szolgáltatás. Minden egyébb dolog ami komfort része mint pl a klíma (hűtés-fűtés) wc, világítás stb az csak extra és nem kötelező dolog.
2023. aug. 28. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!