Vakok hogy utaznak vakvezető kutyával helyjegyes vonaton, ha a mellettük ülő allergiás?
Nem csak nekem rossz a szabály, nagyon sokan vannak még így. A kutyám nem fér el akkora hordozóban, amit elvárnak helyjegyes vonatokon, és van, ahova csak ilyen megy emberi időben. Emiatt próbálok kommunikálni velük, hogy ez így egy elég széles fizető utas réteg kizárása az utazásból mondvacsinált indokokra hivatkozva.
Nem kekeckedtem akkor, mert amúgy is eléggé kimerült voltam, csak kirándulni mentem a kutyámmal valahova, pihenni, semmi kedvem és energiám nem volt még ehhez is. Ettől még rossz a szabály, nem így méretezik a kutyahordozókat.
Az allergiás az mindenhol allergiás lesz, szedjen ceterizint, meg antihisztamint, homeopátiás szereket.
Csak az ilyen allergiás, jogász végzettségű alakok találnak ki ilyen marhaságot, hogy: nyírjunk le 50 hektár földet miattuk, kopasszuk le a kutyákat, macskákat, cseréljük le a fémeket műanyagokra, stb....
Háhogyne.
4-es viltam. Hat a MAV mundig is egy legfelsobb szinten hozza nem ertok altal vezetett. Es sokan folytatnak szelmalomharcot (de kitartas) a baromsagaik ellen. En is irtam mar sokszor nekik.
Viszont a kutymidra a megoldas. fulkes kocsi es mihanarabb wrkezz utasoktol kerd a szivesseget
Nem értem a problémádat, kérdező.
Te vak vagy és vakvezető kutyával közlekedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!