Most már nyugodtan mondhatjuk, hogy a BKK menetrendjei hazugságokat tartalmaznak?
Te meg azt mondtad, hogy TOVÁBBRA se látod a hazugságot, miután belinkeltem olyan menetrendet, ahol nem 8-10 perc van feltüntetve, hanem 8-9 perc, és egy az egyben ugyanolyan gyakorisággal jár, mint a délelőtti 10 perces követésnél.
Szóval azért személyeskedek, mert a személyed az oka, hogy egy nagyon egyszerű dolgot nem vagy képes felfogni.
#26 Figyelj, ha olyan lennék, mint te, nem is álltam volna le beszélgetni, hanem egyből lehülyézlek, mert alapból ez a stílus, hogy "most már nyugodtan mondhatjuk" elképesztően otromba, másrészt nem tudom, hol nőttél fel és ki nevelt, de mifelénk nem szoktak sem alaptalanul, sem piszlicsáré hülyeségekre "hazugot" kiáltani.
A 8-9 percbe a 10 perc igenis belefér. Ha ezt nem tudod felfogni, akkor te még soha nem mentél sehova nemhogy gépjárművel, hanem gyalog sem, csak arra vered, hogy menetrendeket nézel online. Ha én azt mondom neked, hogy valahol 8 perc múlva ott vagyok, az gyalog is simán 12 lesz, ha pont úgy fogok ki két piros lámpát. Ha neked az a nagy bajod a BKV-val, hogy nem látnak a jövőbe és nincsen szárnya a busznak, oké, csak akkor nem értem, minek kell az internetet boldogítanod.
A válasz egyszerű: senki nem akar téged átverni, vagy megkárosítani. A legtöbb esetben nem fér ki annyi időpont a táblázatban, persze most lehet mutatni ellenpéldákat, hogy dehát itt, meg ott kifért volna, de az adatokat a legegyszerűbb úgy feldolgozni, hogy x darab időpont felett már járatsűrűség van kiírva.
Korábban javasolták neked a BudapestGO-t, de azzal az volt a problémád, hogy nem tudod megnézni az egy óra múlva aktuális átszállásodat a város másik oldalán. Próbáld ki, mert a BudapestGO-ban a tervezett menetrend ugyanúgy látszik – akár egy hónappal előre is, csak a már bejelentkezett, közeli időpontban érkező járművek által teljesített meneteket mutatja valós időben. Pár órával későbbi adatoknak már meg kell egyezni a nyomtatott menetrenden láthatóval.
Szóval nem érdemes rögtön elutasítani a modern technikát még azelőtt, hogy megismernéd a funkcióit és azon szorongani, hogy téged át akarnak verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!