Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Villamoson kell jelezni ha le...

Villamoson kell jelezni ha le akarok szállni?

Figyelt kérdés
Általában buszon utazok, villamoson viszont ez ugyan így működik, hogy megnyomok egy gombot és megáll kinyílik az ajtó és szállhatok vagy minden megállóban megáll és leszállhatok? (Debrecen)

2023. júl. 17. 00:27
 1/8 hosszúhajú ***** válasza:
75%
ha van jelzőgomb akkor kell. ha nincs, nem is tudnál jelezni.
2023. júl. 17. 00:49
 2/8 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon változó. Van járat, amin kell, és olyan is, amin nem. És a jármű típusa is mellékes. Elsőnek is írom, hogy mindegyiken VAN.

Ha bizonytslan vagy, jobb ha nyomod. Abból baj nem lehet.

Ha esetleg metrózol is: vsn jelző, de ki vannak iktatva az összes vonalon.

2023. júl. 17. 06:49
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
#2 Felújítatlan ICS-n, és classic Tátrán sincs.
2023. júl. 17. 07:08
 4/8 eddiboy ***** válasza:
100%
A kérdés debreceni, ott minden villamoson van gomb szerintem, Budapesten viszont vannak még jelző nélküli villamosok. Viszont metró nincs Debrecenben.
2023. júl. 17. 07:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha van gomb, akkor érdemes jelezni. Bár én nem debreceni vagyok, de Pesten ha senki nem nyom gombot, és a megállóban se várakozik senki, akkor a villamos megállás nélkül továbbmegy.
2023. júl. 17. 08:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Debrecenben minden megállóban minden ajtót nyitnak.
2023. júl. 17. 10:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelezd csak. Budapesten sok villamoson végállomáson sem nyílik az autó jelzés nélkül. Szolnokon meg engem kiröhögtek a buszon, hogy megmutatom, vidéki vagyok, mert végállomás előtt jeleztem. Hát, akkor vidéki vagyok. Ha le akarok szállni, jelzek, eddig Európában mindenhol így csináltam, és még nem volt belőle bajom.
2023. júl. 17. 17:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
a 6-os jól írja!
2023. júl. 17. 17:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!