A MÁV-nál komolyan gondolják, hogy a Záhonyból Zánkáig közlekedő nyári közvetlen vonaton nincs légkondi?
nem biztos, hogy nincs, csak mondjuk szr és hiába van bekapcsolva nem érzed pl mint a bkk buszokon.. imádom hogy 40 fokban még az is a meleg levegőt fújja :D
de olyat is el tudok képzelni, hogy nem kapcsolják be, a fűtéssel is ezt csinálják télen, nem egyszer volt hogy amikor mentem suliba reggel megfagytam rajta, visszafelé sikerült ugyanazt a vonatot kifognom és akkor már ment rajta, vagy épp fordítva
1-es, 30 éve utaztál vonaton, szerintem kár volt hozzászólnod.
3-as, ezekben a kocsikban tutira nincs klíma.
Sajnos nincs pénz jobb kocsira. Köszönjük meg ezt is a kormánynak!
Vitézyék még anno elindítottak egy közbeszerzést RailJet típusú kocsikra, jött Lázár és (természetesen ezt is) leállította. Következő években a helyzet egészen biztosan nem fog javulni.
Hidd el, nem a MÁV hibája és főleg nem az ott dolgozóké. Múltkor pl. Erdélyből jöttem Magyarországra, Biharkeresztesnél pedig késett a magyar cseremozdony. Azokban a kocsikban volt klíma, a biharkeresztesi MÁV-munkások pedig bekapcsolva hagyták a román mozdonyt, hogy ne legyen meleg amíg állunk. :)
"Ha éppen nincs klímás kocsija, akkor úgy küldi el a szerelvényt, hogy az ablakon kívül nincs más légcsere"
Nem ÉPPEN NINCS, hanem a járműpark jó részében NINCS klíma. És az ilyen, idényjellegűen közlekedő vonatokra jut majd utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!