Németországi oldalon hogy kell vonatjegyet venni?
Figyelt kérdés
Németországban lakom és annyira zavaros a jegyvásárlás. Bécsbe akarok elmenni két hét múlva. A Deutsche Bahn oldalra beregisztráltam és nem tudok vonatot kiválasztani. Valahol máshol lehet jegyet venni?
Van ilyen Deutschland ticketem is, de fogalmam sincs hol lehet személyvonatot nézni. A db.de oldalon kívül nincs valahol valami menetrend amin lehet tájékozódni és jegyet venni?
2023. júl. 4. 19:04
1/7 anonim válasza:
A DB oldala nagyon egyértelmü, be adod, ahonnan utazni akarsz, meg a célállomást, akkor kiadja a járatokat. Te kiválasztod a megfelelö vonatot és már csak fizetni kell. Ehhez még regosztráció sem szükséges.
Itt a megfelelö link, innen tudod elindítani:
2/7 anonim válasza:
De ha valahol elakadsz, prívátban írhatsz, akkor lépésenként is végigmegyek veled az oldalon.
3/7 A kérdező kommentje:
IGen értem, de mikor rákattintok a járatra nem történik semmi, csak sötét háttérben újra mutatja a járatokat. Nem ad ki semmilyen lehetőséget. A böngészővel lenne baj? Vagy mi a fene ez?
2023. júl. 4. 19:18
4/7 A kérdező kommentje:
Az életkort is be kellett írni. el is jutottam a foglalásig. De ahogy beírom a bankkártya adatokat azt írja hogy a foglalás váratlan hiba miatt megszakadt. NEm értem.
2023. júl. 4. 19:32
5/7 A kérdező kommentje:
sikerült. Csak kiléptetett valamiért a weboldal. Olyan fura volt az egész, de megoldottam. Köszi a segítséget azért. Volt egy olyan gondolatom hgoy a böngészőmmel van valami, de szerencsére nem.
2023. júl. 4. 19:42
6/7 anonim válasza:
Próbáld akkor az Öbb applikációját.
7/7 anonim válasza:
AKkor rendben, ha sikerült - néha tényleg fennakad az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!