Miért a gyereknek jár kedvezmény a dolgozó ember helyett?
Figyelt kérdés
A tisztességes dolgozó ember teljes árat kell, hogy fizessen. A gyerek, aki semmi hasznot sem hajt pedig kedvezményes jegyet vehet. Miért nem a dolgozó népet támogatják inkább?2023. jún. 29. 16:25
31/36 anonim válasza:
Fordítva ülsz a lovon. A diákok legnagyobb része nyári szünetben dolgozik. Kivéve az egyetemisták, pedig már a felsőbb éves középiskolásoknak is meg lenne a lehetősége hozzá.
32/36 anonim válasza:
Csak trollkodik, ne etessétek már
33/36 anonim válasza:
Sajnos én is így látom, csak gondoltam megpróbálok vele korrekt lenni és megosztani a saját tapasztalatomat. De a kérdező csak a saját agyába vett igazságot tekinti tényfeltárónak. Szerintem azt sem tudja, hogy mi az a gyereknevelés és mennyire jól tud jönni egy 25-30 km-es távon, hogy legalább a gyerekek kedvezményesen utazhatnak. Legközelebb a betegeket és a nyugdíjasokat fogja támadni, akik szintén kedvezménnyel utaznak.
34/36 anonim válasza:
Miért, kinek járjon? Dolgozó embernek van keresete, van mit költeni. A gyerek meg kiszolgáltatott, gondviselőire van bízva, akik dolgozó emberek, és legalább a gyerek költségeinek a csökkentésével segítik azt, hogy a gyerekét is ellátja. Szerintem ez teljesen logikus. De ha neked esetleg ez meghaladja az értelmi képességeidet, akkor hagyatkozhatsz az érzelmeidre, ha nem vagy pszichopata szociopata, ugyanarra a következtetésre fogsz jutni.
35/36 A kérdező kommentje:
#34 : A csokos babák megszülése ELŐTT min gondolkozott? Ennyi a kérdésem.
2023. júl. 20. 09:04
36/36 anonim válasza:
A felnőtteknek jár. A gyerekeknek nincs bevétele, a szüleik pénzéből van jegyük/bérletük. Az 50%-os jegyet is a szülők fizetik ki és a 100%-ost is a szülők fizetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!