Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Sümeg után milyen új vonatok...

Sümeg után milyen új vonatok vannak?

Figyelt kérdés
Ha esetleg valaki látta fehér-piros-fekete és talán az oldalára van írva, hogy 1213
2023. jún. 18. 19:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A szám könnyen lehet, hogy egy matricázott gép volt, hirtelen a Máltai-s Traxx-ra gondoltam, de az színben sem teljesen ez, illetve a szám is más az oldalán - mint díszítés, nem a pályaszám - .
2023. jún. 19. 21:58
 12/14 A kérdező kommentje:

Na jó, mindenkinek köszönöm aki értelmesen szólt hozzá (kivétel 8,5) de egyefene kivétel erősíti a szabályt.

Igen-igen, ebben a témában tényleg tudatlan vagyok. Ahogy te is abban a témában ami valószínű nekem fekszik.

Ne aggódj, ha tudnám a neved és olvasnék tőled egy totál ostoba kérdést nem oltanálak be. Sőt… :)

Mindenki másnak köszi, de annyira a f.kivan, pikk-pakk elveszi a kedvem pár barom 😃

2023. jún. 20. 19:55
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
12# teljesen normálisan válaszoltam a kérdésedre és szerintem hasznosan is, mert legalább már tudod, amiket leírtam, eddig viszont nem tudtad. De sajnos egy bunkó paraszt vagy, aki ahelyett, hogy megköszönné, még az észt is osztani próbálja. Sötét vagy, mint az éjszaka, ezt újra bizonyítottad.
2023. jún. 20. 20:04
 14/14 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, lehet abbahagyni a hőzöngést, de sürgősen! Itt mindenki azon volt, hogy segítsen kideríteni, hogy milyen vasúti járművet láttál, köztük az 5-ös válaszoló is.
2023. jún. 21. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!