Sümeg után milyen új vonatok vannak?
Nincs semmiféle új vonat.
Desiro a legújabb diesel motorvonat, de azok is már 20 évesek.
Az is lehet, hogy valami magánvasúti gépet láttál.
Hol láttad pontosan? Illetve alakra milyen volt?
Lehet, hogy magán volt.
Nem láttam még ilyet igazából “forgalomban.”
Sümeg utáni első megálló (Győr fele)
Sajnos, nem tudom a megálló nevét, a mi vonatunk sem állt meg így tényleg csak kapkodtam a fejem.
Alakja szögletes volt, nem rémlik a lekerekített “orr” forma.
Fehér alap volt, és alul volt a piros és a fekete csík sáv.
Oldalára lehetett írva az év szám (bár, nem biztos hogy az, tényleg gyorsan mentünk).
4# Sümeg utáni első mh. Győr felé Zalagyömörő, állomás pedig Ukk. Gondolom Ukkon láttál valamit, mivel Zgyömörőn nem lehet vonatkeresztet lebonyolítani nyíltvonali megállóhely jellege miatt. Lövésem nincs milyen típusú kocsi/motorvonat lehetett, semmilyen “új vonatok” nincsenek forgalomban Sümeg után. Gyanítom, hogy te inkább valamelyik magánvasút mozdonyát láthattad.
A mozdonyok, kocsik, motorvonatok oldalára pedig soha NEM az évszám van írva, hanem az adott jármű pályaszáma.🤦♀️
Úristen, bocsánat hogy megkellett velem osztanod a tudásod, mi hova van írva. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!