Mi célt szolgál egyes autóbuszok utasüléseinek háttámlái közepén egy határozott holtjátékkal nyomogatható, de funkciótlan amorf négyszög alakú gombocska?
Figyelt kérdés
Volánnál láttam ilyen busztípust. Benyomogattuk, semmi. Nagyon kéne a válasz, legkésőbb kedd reggelig, mert elfelejtettem korábban kiírni! Dizájnos, szépen illeszkedik a háttámla ízlésvilágához. Kép sajnos nincs, mert nem kapcsolhattuk be a mobiltelefont.2023. jún. 3. 14:43
11/13 anonim válasza:
Nem össze-vissza utazgatunk a buszon, hanem a legközelebbi megállóban felszállunk, majd leszállunk a célállomásnál, ahova el akartunk jutni. És végigüljük a menetidőt anélkül, hogy az előttünk lévő ülés támláját b@szogatnánk egész úton.
12/13 anonim válasza:
"nem kapcsolhattuk be a mobiltelefont."
Az ilyen mondatokból derül hogy egy kicseszett troll a csávó. Ráadásul a balfékebb fajtából.
13/13 anonim válasza:
10-es és 11-es válaszon könnyem is kicsordult olyat nevettem, szóval köszi.
Köszi ez NAGY szükség volt!
🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!