Egy PC tápegységből stabil feszültség, vagy nagy frekvenciás négyszög jel jön ki?
Labortápot szeretnék építeni. És kanibalizálni szeretnék egy PC tápegységet.
Az eredeti terv hogy elbontom az egészet, és újra építem az egész tápot, persze saját szájízemnek megfelelően. De ha teljesen egyen feszültség jön ki belőle, akkor nem bajlódok vele, hanem inkább átalakítom.
Szerintem a teljes szétbontás lesz.
Érdekes,hogy na majd én építek egy sajátot,,de már a működésének az alapját sem tudja.
Az szép...
Amúgy szaggatott egyenfesz jön ki.
Két egyforma pc táp összekötve,majd a második egy másodperccel késöbb bekapcsolva kiegyenlíti az elsőnek a szaggatását.
Azért kell két egyforma táp,hogy meglegyen az 50% duty-ja.
Csak el kell találni,azt hogy az első táp mikor fejezte be a magas szintet,és amikor abbahagyja akkor a szakadék helyére kitőltésnek rá kell ereszteni a második tápot.
Ha nem egyformák a tápok,akkor hézagos lesz a fesz.
Ha meg pont egyszerre dolgozik a két táp,és nem felváltva,akkor max csak vastagabb lesz a szaggatott vonal.
Lebontani újraépíteni nem érdemes,mert építés közben kb a harmadik sör után,eldönti az ember,hogy vesz egy normálisat gyárit és újat,majd kényelmesen hátradől a székben,és guritja le a többi sört.
#3 Csak nem Szervizmérnök Úr, inkognitóban?
A két "sz" betű, a szaktudás és a szarkazmus nagyon rá emlékeztet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!