Máv automatából vett már valaki vármegyebérletet?
Jelenleg nincs tudomásom olyanról, ahol nem pdf417, bár buszon vásárolt vármegye- vagy országbérletet még nem láttam. Ha fogok másmilyen kódosat látni, jelezni fogom, hogy hol kapható. Az elméleti lehetősége megvan, mert a MÁV-os jegyeken már most is négyzet alakú és elvileg a buszok validátorai is le tudnak olvasni négyzet alakút: [link]
Egyébként megkérdezhetem, hogy mi a bajod a pdf417-el? Nekem is MÁV automatából vásárolt van, a buszokon általában gyorsan leolvassa (ha épp nincs felfüggesztve az érvényesítés), vonaton sincs gond.
kérdező, akkor nem olvassa le. Ne forgasd fel az életedet azért mert az a rakás szerencsétlenség nem működik.
Egyébként nekem szokott, 15 centire tartsd a fény alá és egyáltalán ne mozgasd. Ne helyezgesd, és így 2 mp alatt meg is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!