Mi a véleményetek a belföldi távolsági buszközlekedésről?
Eger Miskolc vonalon több százszor utaztam az elmúlt években, szerintem igényes, gyors és kedvesek a sofőrök.
Illetve a Miskolc környéki buszokkal sincs nagy bajom, bár idáig szerintem szerencsém volt, mert nem nagyon voltak cigók rajtuk.
Viszont én vonatpárti vagyok. Miskolc Pest között van 1+ osztály ami nagyon kényelmes. Valamint a balcsi körül is vonatozni szoktunk ha leugrunk a nyaralónkba (van hogy közvetlen vonattal, van hogy kocsival).
Azokon jobban lehet mozogni, tágasabb stb. Szokott lenni büfékocsi is
Én túrázóként az ország minden táján használtam már a helyközi buszokat, a tapasztalataim roppant vegyesek. De a kérdés csak a távolsági (mai szóhasználattal országos) járatokra vonatkozik, ezekkel sokkal kevesebb a probléma mint az elővárosi vagy regionális buszokkal. Ezzel együtt e szegmensben is volt már soha elő nem kerülő járat és oltári szakadt busz, meg folyamatosan mobilozó sofőr , szóval tud ezekkel is gond lenni. Viszont jó tapasztalatom is van, sok.
Ennek ellenére távolsági utazásra lehetőleg vonattal indulok, egyszerűen tágasabb és mivel sörissza ember vagyok, legalábbis utazás közben , így szempont, hogy van mosdó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!