Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ilyet lehet 50%-os közalkalmaz...

Ilyet lehet 50%-os közalkalmazotti kedvezménnyel vonaton?

Figyelt kérdés

Egy menettérti utazás lehetséges az alábbi módon?

Oda: Budapest - Veszprém

Vissza: Veszprém - Győr és aznap Győr - Budapest

A Veszprém - Győr úton beleköthet a kalauz, hogy ez egy másik utazás, és újabb menettérti rubrikát kezd meg?

2023. máj. 16. 21:20
 1/5 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy a visszaút kb. 5 nappal később lenne, mint az odaút, tehát nem játszik az, hogy megszakítom/folytatom az odautat.
2023. máj. 16. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. máj. 17. 02:02
 3/5 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Hivatalosan nem, viszont nekem mikor balcsi körül mentem vonattal szépen folytonosan írták, pedig sehol nem volt odavissza.

Kedvesen kell bánni a jegykezelővel

2023. máj. 17. 09:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Alapvetően mindig udvarias vagyok, a kalauzok között szinte mindegyik beleír szabályosan, vagyis ha visszaútra véletlen nem írtak be, akkor üresen hagyva azt a köv. rubrikát kezdik meg (gondolom ki van adva nekik), bár már a buszon is szinte mindegyik beleír vagy pecsétel.

Mindegy, végül is csak 12 retúr jár, majd veszek máv start kártyát fél évre.

2023. máj. 17. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Mivel ez nem megegyező oda-vissza út, ezért szabály szerint sajnos külön-külön. Bár az lehetséges, hogy Győrbe még ugyanazt a rublikát használják. De okosabb kalauz tudja, hogy Budapestről egyszerűbben lehet Győrbe utazni.

Most már az évben megszűnik a pecsételés és korlátlan rendszer lesz. :-)

2024. jan. 17. 11:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!