Megérné e a BKV-nál dolgozni, mennyit lehet keresni?
Egészen kiskorom óta érdekel a tömegközlekedés, szeretnék is ott dolgozni (BKV a fő cél).
Viszont nem tudom, hogy megéri e (pénzre gondolok) mivel szeretnék majd családot(gyakran mondták a szüleim, hogy semmire se lenne pénzem)
Egyébként busztól a metróig bármit szívesen vezetnék. Válaszokat előre is köszi! :D
Valóban 10 éve, de a párja csak 5 éve, és nem marad el az ő fizetése sem.
A beosztásban valóban vannak olyan pihenőnapok, amiket nem te kérsz, de attól az még ott van, ha hívnak, akkor “nem tudok bemenni”, elköszöntök és szevasz. Édesanyámat is sokszor hívták az elmúlt 10 évben, hogy nem tud-e bemenni XY napon. Ha nem akart, akkor azt mondta, hogy nem tud és kész.
10/11 Dehogy, simán mondja a párom is,hogy nem megy be szabadnapján dolgozni, nincs belőle gond.
Bepróbálkoznak akkor is,ha mondjuk 6 napot dolgozott egymás után,hogy esetleg bejönne a 7.napon is,úgy hogy az az 1 pihenőnapja lenne, utána megint 6 nap munka.
Most jó belépési bónusszal csábít a bkv. Hajrá kérdező,sok sikert 👍🙂🥰
Köszönöm:D
Amilyen órabért megállapítanak neki.
Azt sajnos, nem tudom,mi alapján állapítják meg, illetve nem is tudom,a páromé mennyi most, 10 év gyakorlattal.
Annyiból jó,hogy ha tényleg tudsz buszt vezetni és figyelmen kívül tudod hagyni az utasok butaságait, akkor akár nyugdíjig is ott tudsz maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!