16 éves vagyok. Motort szeretnék vásárolni. Le szeretném tenni az A1-es vizsgát. Szerintetek megérné egy nyarat végig dolgozni ahhoz, hogy 680.000-Ft-ért motort vegyek?
A kulcsszavakat a szavazási részbe írtad :D
Szerintem nem éri meg ennyiért most egy motor. A vizsgát tedd le nyugodtan, de elsőnek inkább olcsóbb motort vásárolj, a többi pénzt meg tedd félre későbbre.
Sokkal jobb nem egyből drága motorral kezdeni (főleg 16 évesen).
"a keresett oldal nem található", én ezt a hibaüzenetet kapom.
Ha 4 ütemű, 125-ös,akkor kompatibilis.
Ha van rá lehetőséged vegyél.
Meg egy vezetéstechnikai tréninget nem ártani csinálnod, jogsnál csak éppen annyit oktatnak, hogy levizsgázz.
Egy nyár diákmeló nem nagy ár a motorért. Ha nem töröd össze nagyrésze simán visszajön majd ha eladod később. A kérdés az hogy minden más motorral kapcsolatos költség is menni fog e.
gondokok itt megfelelő öltözetre, sisakra, motor szervizelésére,biztosítás, teljesítmény adó stb stb ami csak felmerül majd.
Szerinted egy 16 éves a nyári rakodásból hogy tudná ezt fizetni? :D :D
NE vegyél motort!!!
Turizmusban kezdtem a pályafutásom, 2014-ben nyári főszezonban jutalékos szórólaposként (!) átlag 240 ezret vittem haza havonta. 2015-ben tourist infohoz mentem, főszezonban havi 330 ezret raktam zsebre. Még most is megvan valahol az excel tábla, amiben naponta vezettem magamnak, hogy hó végén ne legyek átbaszva. 404 ezer volt a legtöbb, mondjuk akkor szerintem 25 napot dolgoztam kb és csomószor megkaptam a legjobb helyszínt, ahol napi 30 ezer is összejöhet. És ehhez semmi sem kellett, csak megnyerő, közvetlen, segítőkész stílus és angol, esetleg egyéb idegen nyelv ismerete. Úgyhogy nekem "nyári melóban" 2 hónap lett volna ez a 680 ezer forint. 2014-ben. Akkor még többet ért az a pénz. Akkor voltam 19-20 éves.
#6 Fenn is kell tartani azt a motort. 😂
#7 Az átlag diák nem keres 300-at havonta, csak 150-et. Maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!