Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért akarják a debreceniek...

Miért akarják a debreceniek lebontani a Nagyállomást?

Figyelt kérdés
A minap jártam ott és szerintem egy kifejezetten szép állomás lenne, ha flottul fel lenne újítva és kiegészítve lenne kényelmi szolgáltatásokkal, mint liftek a peronokhoz és mozgólépcsők a peronokhoz vezető főlépcsőnél. A főépületet kívül belül fel lehetne újítani a mai kor elvárásainak megfelelően. A szocreál építészet stílusjegyeit is lehetne kissé maibbá formálni, hogy a mai korhoz igazodjon (a mai épületek sem szebbek). Szerintem meg lehetne oldani távolsági buszállomás elhelyezését is az állomás mellet úgy, hogy közvetlen átjárás legyen az állomás épületéből. Ebből az egészből lehetne egy szép felújított, praktikus komplexumot csinálni viszonylag olcsón anélkül, hogy szétbontanának ott mindent és évekig építkeznének ezer milliárdokért. Persze tudjuk, hogy a NER egy ilyenből nem tudna eleget zsebre vágni ezért vagy grandiózus építkezéseket csinálnak vagy semmit.

2023. máj. 8. 11:34
 1/1 anonim ***** válasza:
25%
Napi debreceni kérdés pipa.
2023. máj. 8. 12:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!