Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Egerben miért ilyen körülménye...

Egerben miért ilyen körülményes az Egerbringa bicikli bérlése?

Figyelt kérdés

Használta már valaki?

8400 Ft letétet kérnek azért hogy fel tudjak ülni egy biciklire. Azon gondolkoztam hogy ez így kinek éri meg és miért nem lehet ezt egyszerűbben megoldani mint más városokban?

#közlekedés #bicikli #Eger #innováció #Egerbringa #Bérelhető bicikli
2023. máj. 5. 09:06
1 2
 11/16 anonim válasza:

Kit érdekel, hogy mire elég? Budapesten sincs kaució, mégse teszik tönkre tömegesen a bicikliket, viszont sokan használják. Egerben kb. senki nem használja. Ezt onnan tudom, hogy ma egész nap az volt található a honlapjukon, hogy a két állomás közül az egyiken 6, másikon 11 bicikli volt elérhető.

2023. máj. 6. 18:24
 12/16 A kérdező kommentje:
Elvileg van benne nyomkövető meg a regisztrációnál elkérik minden adatodat szóval indokolatlan és egyáltalán nem felhasználóbarát kauciót kérni.
2023. máj. 7. 08:29
 13/16 anonim ***** válasza:

11. Honnan tudod, hogy mennyi biciklit tesznek tönkre Budapesten? Van róla valami statisztikád? Ha csak 2-t tesznek tönkre, az is akár többszázezer Ft kár lehet.

12. 8400Ft kaució nagyon is felhasználóbarát. Attól, hogy elkérik az adataidat, még nem jelenti azt, hogy nem bérelnek hamis személyivel, vagy külföldiek, akiken nehéz behajtani ha bármit is csinálnak a biciklivel. Plusz ha valamit elrontasz, tönkreteszel, akkor valószínűleg nem kezdenének 10ezer Ft-os apróságért pereskedni meg behajtót küldeni ha nem lenne kaució. Ezért is kell a kaució (mert a kaució nélkül legtöbben nem fizetnék ki önként és dalolva a kárt, amit okoztak)

2023. máj. 7. 08:38
 14/16 anonim válasza:
25%

"Ha csak 2-t tesznek tönkre, az is akár többszázezer Ft kár lehet."

Ez a szöveged jól mutatja a mentális állapotodat. Szerinted a közbiciklik arra valók, hogy abból is bevétele legyen a városnak. Szerinted ha tönkretesznek két biciklit, aminek a költségét a városnak kell állnia, az máris indokolttá teszi, hogy változtassák meg az egész népszerű rendszert egy népszerűtlenre.

2023. máj. 7. 10:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha már csak személyeskedni tudsz, az inkább a te mentális állapotodat tükrözi.

Személyeskedtem én veled? Írtam, hogy egy akkora tapló vagy, mint egy ház? Vagy hogy miért nem gondolkozol mielőtt leírsz valamit? Vagy hogy hogy lehetsz ekkora hülye? Nem. Akkor miért is nem tudod normálisan leírni a véleményedet? Gondolokozz már néha. Már ha van mivel persze.

2023. máj. 7. 12:30
 16/16 anonim válasza:
0%
A személyeskedés tartalmazta az érveket is, csak nem vetted észre.
2023. máj. 7. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!