Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Egerben miért ilyen körülménye...

Egerben miért ilyen körülményes az Egerbringa bicikli bérlése?

Figyelt kérdés

Használta már valaki?

8400 Ft letétet kérnek azért hogy fel tudjak ülni egy biciklire. Azon gondolkoztam hogy ez így kinek éri meg és miért nem lehet ezt egyszerűbben megoldani mint más városokban?

#közlekedés #bicikli #Eger #innováció #Egerbringa #Bérelhető bicikli
2023. máj. 5. 09:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Budapesten a BuBinál meg 25000Ft volt a letét. 8400Ft semmi és úgyis visszakapod ha ugyanúgy adod vissza a biciklit, mint ahogy kaptad, nem értem a problémát.
2023. máj. 5. 09:22
 2/16 A kérdező kommentje:
A Bubinál évek óta nincs ilyen letétdíj, igazából mindenhol egyszerűbben és felhasználóbarátabban van megoldva, ezért nem értem.
2023. máj. 5. 09:31
 3/16 anonim ***** válasza:
95%

Azért van, hogy ne érje meg ellopni, megrongálni a bicikliket.

Plusz kiszűri a suttyó felhasználókat is, akik nem tudják mi az a kaució és jó eséllyel kárt okoznának.

2023. máj. 5. 09:34
 4/16 A kérdező kommentje:
Igen, aki nem akar ennyit költeni vagy nincs pénze az csakis suttyó lehet, aki rongálni akar 💀
2023. máj. 5. 09:45
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
"A letét összege a Bérlővel szembeni pénzügyi igények (bérleti díj, kártérítési, stb.) megtérítésére szolgál."
2023. máj. 5. 10:41
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
a Bubinál VOLT 25000, az, hogy most nincs nem jelenti azt, hogy a 0 kaució a normális. A 8400Ft semmi és teljesen normális dolog egy kerékpár bérlésénél, sőt még kevés is-
2023. máj. 5. 10:58
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Nekem sem tűnik soknak vagy furcsának , hiszen úgyis visszakapod, viszont remek szűrő . Azért elég sok helyen kell az életben kauciót fizetni, pláne járművek bérlése esetén.
2023. máj. 5. 16:15
 8/16 A kérdező kommentje:
Na úgy döntöttem rászánom, Kifizettem előre a kauciót, megkaptam a kódot, aztán a terminálnál szembesültem vele hogy nem működik a kijelző, így nem tudtam használni úgyhogy most várom az ügyfélszolgálat válaszát hogy visszautalják a pénzemet....
2023. máj. 5. 17:12
 9/16 anonim válasza:
57%

"sőt még kevés is"

Hogyne. Ha az a célja a szolgáltatónak, hogy senki se használja a bicikliket, akkor remek ötlet felemelni a kaució díját. Csak akkor már egyszerűbb lenne le se gyártani azokat a bicikliket.

2023. máj. 6. 12:43
 10/16 anonim ***** válasza:
Kevés más helyekhez képest. Próbálj már meg értelmezni egy egyszerű szöveget. Szerinted 8400Ft mire elég ha valaki valamit tönkretesz egy biciklin vagy ha ellopja?
2023. máj. 6. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!